www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
niebieskikamyk
up 10 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 11 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 22 minuty temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 30 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 36 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 37 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 51 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 53 minuty temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 58 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 1 godzina, 4 minuty temu · Sienna - malomiseczkowa?

Jeszcze 7 minut :>
www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów
I poszło :D
Ale emocje:D
Znowu trudne pytania :)
Aż nie mogę się doczekać prawidłowych odpowiedzi!
71/100/107 (65GG - 70G )
błeee nie mogę zgadnąć trzeciego ;(
kasia[at]birdofminerva.com
Oj bez przesady nie jest takie trudne :P
przejrzałam cały asortyment - od dechy do dechy! nie znalazłam :(
trzeci najłatwiejszy chyba jest :>
milkafr@tlen.pl
gg: 2275155
Ale te 2 pierwsze wysłałaś? Przecież nie musisz mieć wszystkich 12, ja w pierwszym dniu odgadłam tylko jedno, a i tak dalej się bawiłam;)
Ale się namęczyłam :(
No, ale w końcu mi się udało.
kontakt - 3mkm3(maupa)gazeta.pl
rysia_zdzisia pozostałe pozgadywałam, tutaj wysłałam dwa... zobaczymy, co będzie :D tak, czy inaczej, tego trzeciego nie znalazłam - może mnie antybiotyk ogłupił, ale nie udało się :)
ja też 3 nie mogę znaleźć :( to jesteśmy już 2.
Nie zezwalam na kopiowanie zdjęć mojego autorstwa.
Kontakt ze mną estera1981a (malpka) o2 kropka pl
kiedy zostaną ujawnione wszystkie komentarze? o 22 dzisiaj już?
a kiedy rozwiązania do zdjęć ? bardzo jestem ciekawa niektórych co to było :D
dokładnie! będzie mnie to po nocach męczyć, jeśli się nie dowiem :D
jesteście dzielne bardzo :) Jutro będzie rozwiązanie, bo dziś pierwszeństwo mają dokumenty księgowe :(
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
Nie wiem jak to robicie, dziewczyny, ale ja trzeciego dziś za nic nie mogłam odgadnąć :(
ja też :( strzeliłam w coś na oślep, a nuż się uda :P
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Agu, o której bedzie rozwiąznie konkursu?
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
jak się da to ok. 20-21, jak spacyfikuję dzieciory.
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
agugabi napisała:
„jesteście dzielne bardzo :) Jutro będzie rozwiązanie, bo dziś pierwszeństwo mają dokumenty księgowe :(
”
szkoda, ale cóż zrobić papierkologia wszędzie rządzi;)
Czy będzie może dostępny czarny St. Tropez? Bo niby jest czarny w sklepie internetowym podlinkowanym na stronie producenta http://images.figleaves.com/product/290x371/r450860-p678735-p678727-front.jpg ta dostępność, może być nawet za pół roku, ale tak pytam bo jak nie miałam czarnego stanika tak nie mam...
Albo czy to jest w ogóle dostępne w kolorze czarnym: http://www.onlyher.pl/products/167/p/407 ?
a może choć da się odtajnić komentarze :) tez się pośmiejemy ? oczywiście z zablokowaniem możliwości wpisów :D
albo niech mi ktoś podrzuci na gg (w profilu), co to było, a ja napiszę kawie_arabskiej na maila :D
obiecuję, że nie napiszę komentarza z odpowiedzią na blogu - po prostu chcę dziś w nocy zasnąć xD
Neith chyba nas już dziś nikt tutaj nie czyta :/
i nie zasnę przez to w nocy... -_-"
Malagracja my nie popędzamy Agnieszki, o nie nie ;) my po prostu umieramy z ciekawości, co nas wczoraj pokonało :D
Uwaga zaraz ogłoszę wyniki :D
W każdym dniu pod uwagę były brane 3 pierwsze trójki, czyli 3 osoby, które jako pierwsze odgadły wszystkie 3 obrazki :)
haha patrzę na mój komentarz do dnia drugiego... i chyba gdzieś za szybko kliknęłam, bo jako jedną odpowiedź dałam link do youtube'a :D
komentarze odblokowane :) ale się pośmiałam :D
A ja to bym chciała prawidłowe odpowiedzi a nie tam wyniki;P Daw pierwsze obrazki z 1 dnia do dzisiaj mi po nocach spać nie dają:D