Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• Neith
    Neith · 20-11-09 18:06 · do góry^

kawo_arabska napisz mi tylko, że wczoraj przy trzecim obrazku szukałaś zdjęcia z dłonią - bo ja szukałam zdjęcia, na którym by była dłoń, milion razy patrzyłam na prawidłowe, ale nie skojarzyłam :D

Odpowiedz»
  • kawa_arabska
    kawa_arabska · 20-11-09 18:09 · do góry^

No pewnie :) i już kombinowałam w którą stronę ta dłoń może być, ale żadnego zdjęcia nie znalazłam ;P a ja nie wiem do tej pory które to o_o

Nie zezwalam na kopiowanie zdjęć mojego autorstwa.
    Kontakt ze mną estera1981a (malpka) o2 kropka pl

Odpowiedz»
  • Neith
    Neith · 20-11-09 18:11 · do góry^

to z babką-dj'em ;) najwięcej czasu przy tym zdjęciu spędziłam przy przeglądaniu staników i koszulek dla karmiących :D

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 20-11-09 18:11 · do góry^

1 dzień

3mkm3 3 pkt
    biu_przeszkoda 3 pkt
    miss-alchemist 3 pkt

2 dzień

miss-alchemist 3 pkt
    gosha 3 pkt
    rysia_zdzisia 3 pkt

3 dzień

ewcik_ewcik 3pkt
    3mkm3 3 pkt
    neith87 3 pkt

4 dzień

rysia_zdzisia 3 pkt
    3mkm3 3 pkt
    neith87 2 pkt

Zaraz dodam podsumowanie, odpowiedzi i osoby, które przeszły do drugiego etapu.

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 18:11 · do góry^

a to nie to http://www.onlyher.pl/products/167/p/415 ? Mnie się wydawało, że to kreseczka między piersiami a nie dłoń:)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 18:14 · do góry^

To jak to jest z tymi punktami? pierwszeństwo mają 3 prawidłowe odpowiedzi bez względu na czas?

Odpowiedz»
  • Neith
    Neith · 20-11-09 18:20 · do góry^

rysia_zdzisia ja myślałam w ogóle, że ta fioletowa koronka to jest pierś, a pierś dla mnie wyglądała jak dłoń ze zgiętymi palcami :D

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 20-11-09 18:21 · do góry^

Dzień pierwszy:
    Nr 1. Pour Moi? Szorty błękitno-limonkowe St.Tropez www.onlyher.pl/products/178/p/341

Nr 2. Pour Moi? Renaissance Full Cup Bra www.onlyher.pl/products/164/p/380

Nr 3. Ibici Calze Desir Pończochy do pasa 15DEN www.onlyher.pl/products/206/p/399

Dzień drugi:
    Nr 1. Stringi z koronką Sensualle www.onlyher.pl/products/216/p/385

Nr 2. La Leche sleep bra www.onlyher.pl/products/169/p/240

Nr 3. Keia Pink Natalie Padded Bra www.onlyher.pl/products/166/p/320

Dzień trzeci:
    Nr 1. Satynowy worek do bielizny OnlyHer www.onlyher.pl/products/219/p/400

Nr 2. Sielei szorty www.onlyher.pl/products/178/p/246

Nr 3. Transparenze Rigoletto 100 DEN www.onlyher.pl/products/191/p/394

Dzień czwarty:
    Nr 1. Levee Magic Fashion Rajstopy 50 den www.onlyher.pl/products/190/p/192

Nr 2. Lola Luna Caucase Mikrostringi www.onlyher.pl/products/217/p/202

Nr 3. Nooo Ava z Keia Pink Ludzie czy to naprawdę takie trudne było? :D Stanik wzięty z nowości! :D http://www.onlyher.pl/products/167/p/415

Odpowiedz»
  • kawa_arabska
    kawa_arabska · 20-11-09 18:24 · do góry^

"Codziennie poczynając od poniedziałku 16.11.2009 do 19.11.2009 od 21.00 do 22.00 zostaną pokazane na blogu sklepowym ( www.onlyher.blox.pl )3 wycinki z fotografii produktów dostępnych w sklepie OnlyHer.pl

Zadanie polega na tym, żeby w jak najkrótszym czasie odgadnąć jaki produkt kryje się na danym zdjęciu.

Odpowiedzi należy udzielać w komentarzach do notki. Komentarze będą cały czas ukryte, do momentu zakończenia konkursu. Dzięki temu będzie wiadomo, kto szybciej udzielił prawidłowej odpowiedzi."
    troszkę to niedoprecyzowane, biorąc udział w tym konkursie ( który notabene dostarczył mi niezłej adrenaliny) myślałam że każda odpowiedź się będzie liczyć i również czas :(

Można to było inaczej trochę sprecyzować, że zadanie polega na tym by podać wszystkie 3 produkty w jak najkrótszym czasie.
    Myślałam, że za każdy produkt będzie osobno punkt :/ no ale cóż źle zrozumiałam zasady tego konkursu...

Druga sprawa, że myślałam iż tylko w ciągu godziny można podawać komentarze :/ ale tak to jest u mnie z czytaniem ze zrozumieniem.

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 18:27 · do góry^

Nie martw się ja tak samo zrozumiałam;)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 20-11-09 18:27 · do góry^

Komentarze liczą się od 21 do 22 tak jak było podane :) Natomiast chodzi o to, że najpierw brane pod uwagę są wszystkie wszystkie 3 odgadnięte, potem wszystkie 4 dni sumowane :)
    Tylko jeszcze moment, muszę się porozumieć w jednej kwestii z Agugabi :)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 20-11-09 19:00 · do góry^

Macie rację. W związku z tym, że opis był niedopracowany, będę od nowa sumować punkty, za każdy odgadnięty obrazek - 1 punkt (od 21 do 22) :)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 19:47 · do góry^

Hymmm... a le to to chyba jeszcze bardziej bez sensu, bo ktoś kto np zgadł tylko 2 obrazki zaraz po 21 będzie miał mniej punktów niż ktoś kto zgadł wszystko ok 22, najlepiej to chyba by było policzyć najszybszych tyko bez pomijania osób, które nie odgadły wszystkiego, albo po prostu zostawić jak jest.

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 20-11-09 19:51 · do góry^

Próbuję się dogadać z Agą, ale mamy error łączności, bo nie widzi tego co piszę :P Postaram się jakoś to rozwiązać.

Odpowiedz»
  • wuzecia
    wuzecia · 20-11-09 19:55 · do góry^

Agugabi napisała :
    "Ja publikuję zdjęcia o 21 i w sumie zamysł był, że odpowiedzi do 22, ale jeśli ktoś chce, to może odpowiadać później, tylko kto pierwszy i dobrze odpowie, ten lepszy :)"

z tego wynika, że odpowiedzi po 22 też się powinny liczyć.

Odpowiedz»
  • kawa_arabska
    kawa_arabska · 20-11-09 19:55 · do góry^

ja bym była chyba za tym żeby już nie mieszać i trzymać się pierwotnie podanych wyników :) czekam na ten sam konkurs za jakiś czas :D

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 19:56 · do góry^

Amen:)

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 20-11-09 20:01 · do góry^

hm...wg mnie po pierwsze 3 odpowiedzi, po drugie czas. takie było pierwotne założenie :)

Odpowiedz»
  • miss_li
    miss_li · 20-11-09 20:02 · do góry^

Ja wprawdzie nie brałam udziału w konkursie, więc personalnie mnie to nie dotyczy, jednak tak sobie myślę, że ten sposób zaproponowany przez rysię_zdzisię: "najlepiej to chyba by było policzyć najszybszych tyko bez pomijania osób, które nie odgadły wszystkiego" nie jest do końca sprawiedliwy.
    Bo zobaczcie - ktoś kto odgadł jako np. trzeci tylko jeden obrazek otrzyma 1 punkt (chyba), a osoba która się nieźle nagłówkowała i w końcu odgadła wszystkie 3 obrazki z tym, że jej wpis był 4 z kolei otrzyma punktów 0, bo nie była najszybsza. Więc na logikę lepiej by wyszła, gdyby nie próbowała odgadywać wszystkiego, tylko na chybcika wpisała te, które wie.

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 20:07 · do góry^

Też coś w tym jest co napisałaś miss_li (to byłą tylko propozycja bez analizowania wszystkich za i przeciw) więc najlepiej zostawić tak jak było;)

Odpowiedz»
  • przeszkoda
    przeszkoda · 20-11-09 20:07 · do góry^

miss_li, no ja właśnie tak robiłam, że zgadywałam wszystko i dopiero wysyłałam :) z drugiej strony Aga powiedziała, że będzie uwzględniać poprawki...też nie wiadomo jak to liczyć ;)
    Ja już i tak jestem poza konkursem, bo tylko dwa razy brałam udział.

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 20-11-09 20:13 · do góry^

Po długich negocjacjach uznałyśmy, że dobrze było, tak jak było, ale z powodu zamieszania trochę więcej osób przechodzi do kolejnego etapu.
    Oto one (fanfary tadadadam):

3mkm3
    rysia-zdzisia
    miss-alchemist
    neith87
    biu-przeszkoda
    gosha
    ewcik_ewcik

Termin kolejnego etapu zostanie ustalony wspólnie z powyższymi osobami uff uff :D

Odpowiedz»
  • Neith
    Neith · 20-11-09 20:15 · do góry^

haha takie zamieszania to ja lubię :D

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 20-11-09 20:30 · do góry^

oo, zamieszanie mnie ominęło, hehe. Ale burza mózgów była :D

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 20:32 · do góry^

Teraz to już w ogóle nie rozumiem:D i masz racje ametyst- dobrze było jak było (przynajmniej wszystko było jasne), niepotrzebnie zamotałyśmy;P

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 20:33 · do góry^

Teraz to już w ogóle nie rozumiem:D i masz racje ametyst- dobrze było jak było (przynajmniej wszystko było jasne), niepotrzebnie zamotałyśmy;P

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-11-09 20:35 · do góry^

Jeszcze się gosha na wyżyny nie wzniosłyśmy- właśnie maiłam zaproponować przeliczniki;P

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-11-09 20:39 · do góry^

zostawić Was na jedną dobę .... :D Bałagan jak nie wiem. To nie moja wina, żeście kobiety odpowiadały chaotycznie :D Spójrzcie na te odpowiedzi. Chciałam też przez to jakoś sensownie to podsumować, żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony. Z tego powodu też wyniki są jakie podała Ametyst.
    Czy przyszły tydzień wtorek pasuje Paniom na drugą turę? W poniedziałek podałabym zasady.
    To samo zaraz się pojawi na blogu, bo może nie każdy tylko tu zagląda :)

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • Neith
    Neith · 20-11-09 20:42 · do góry^

Agu tylko zależy o jakiej porze, bo ja od 13 do ok 14:30 będę u lekarza, a później na 16 lecę do pracy (do 2) ;)

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 20-11-09 20:43 · do góry^

mi wtorek pasuje, chociaż nie wiem czy nadal będę wsród wybranych, jak jeszcze raz zastosujecie przeliczniki xD

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»