www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 2 minuty temu · Onlyher - stacjonarny w Zabrzu -
poziomkaag
sprzedam gossarda mirage nowego. rozmiar 65DD wersja kolorystyczna ta: http://p.alejka.pl/i2/p_new/13/07/gossard-mirage_0_b.jpg 39 zł + przesyłka :) zapraszam! 4 minuty temu · SPRZEDAM: Gossard Mirage 65DD (nowy ... -
poziomkaag
mam pl onyks 70F, napisałam maila 7 minut temu · Kupię effuniak PL 70f / ... -
niebieskikamyk
up 28 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 29 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 40 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 48 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 54 minuty temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 55 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 1 godzina, 9 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie

Aaaa, to ja myślałam, że już jesteś po... ja też najdłużej z nr 3, a kolorem sobie głowy nie zaprzątałam, bo te zdjęcia są przerobione, często mają odwrócone kolory :)
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
o looool a ja zapomniałam o tym :D już w sumie wysłałam odpowiedzi, też mi nr 3 najdłużej zajął i nie jestem go pewna :)
kasia[at]birdofminerva.com
mam nadzieję, że nie jestem ostatnia :P też mi nr 3 sprawił najwięcej kłopotów...
uff, ale mi net zamulił ;) a całkiem szybko odgadywanie szło ;(
Ja się zastanawiałam nad 2 najdłużej, bo źle założyłam, że to inna część garderoby :P.
kontakt - 3mkm3(maupa)gazeta.pl
ja Was wystrzelam na kaczusie, normalnie, za ten chaos :D
Wszystkie już odpowiedziały, zaraz udostępnie komentarze to sobie zobaczycie. I jak ja mam przydzielić te nagrody?? Mądralki?? :)
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
No to teraz czekamy na rozstrzygnięcie konkursu:D
Jak znam życie, to największy chaos towarzyszył moim odpowiedziom:D
oj tam, fajnie było ;)
są widoczne wasze komentarze, i co teraz? :D Kto poda wyniki?
www.onlyher.pl
ja wiem, kto poda! Ty podasz! zgadłam? :D czy to było w ramach konkursu pytanie dodatkowe? :D
Rysia, hahaha :)
No to czekamy na rozstrzygnięcie :)
ja już widzę pierwsze trzy miejsca i im gratuluję :)
rysia dała linki o_O
nie dyskutuj z idiotą.
Rysia wymiata :D
przeszkoda, net Ci zamulił xD
nie dyskutuj z idiotą.
dżizas krajst, Rysia, Ty to chyba po nocach siedziałaś i sklep Agu studiowałaś, innej opcji nie widzę :D
No właśnie dałam i nie wiem co teraz, bo niby skopiowanie linków i nazw zajmuje tyle samo czasu, ale w poprzednim etapie było napisane, że trzeba podać nazwy, no a ja się zasugerowałam, że kazano odgadnąć jakie produkty kryją się na zdjęciach...no i w sumie odgadłam;P
Niech Agugabi zdecyduje czy jestem zdyskwalifikowana czy nie:)
rysia e tam zdyskwalifikowana... najwyżej Cię prewencyjnie ukamienujemy i zapomnimy o zamieszaniu - idziesz na taki układ? :D
"prewencyjnie"... z automatu napisałam ;> miało być "po prostu ukamienujemy", a wyszło głupio :D
Agu myśli...
nie dyskutuj z idiotą.
missalchemist napisała:
„dżizas krajst, Rysia, Ty to chyba po nocach siedziałaś i sklep Agu studiowałaś, innej opcji nie widzę :D”
Hahahahah... nie, dobrze przestudiowałam zawartość sklepu 1 dnia 1 etapu, bo niczego 2 pierwsze zdjęcia mi nie przypominały;) A w ramach przygotowań do etapu 2 przejrzałam nowości;)
Neith, ale zgadzam się tylko na takie kamienie z gąbki;)
WYNIKI PODAJĘ!
Rysia dała dobre linki, więc odpowiedzi znacie...
ALE:
1. miejsce gosha i rysia_zdzisia ex aequo - ponieważ rysia dała linki, a chodziło o wpisanie nazw, Rysia się wprawdzie potem poprawiła (w międzyczasie się wahając, ale uff, udało się :D ), ale wg mnie było to troszkę z naruszeniem zasad.
2. ewcik_ewcik - tu nie ma nad czym deliberować
3. biu_przeszkoda wraz z neith. Przeszkody nie zdyskwalifikowałam, ponieważ były wcześniej sytuacje odwracania koloru i można było się zasugerować tym i wskazać kolor peach. Oba kolory mają ten sam wzór.
Jeśli ktoś się nie zgadza z wynikami lub cokolwiek innego ma w tej sprawie do powiedzenia proszę mówić :)
Wysokości nagród znane tak? 15,10 i 5%.
Zakupy do 300 zł.
www.onlyher.pl
AHA!!! GRATULUJĘ OSZYWIŚCIE :D I dziękuję za udział w zabawie. Jesteście the best. Dawno takiego funu ;) nie było! :)
www.onlyher.pl
Ja protestować nie zamierzam:D Dziękuję za okazanie łaski:D
jupi! pierwszy raz chyba wygrałam coś w konkursie :D
nie dyskutuj z idiotą.
gosha- ja też, ja też... :D
Ale fajowo! :D jakaś dobra wiadomość dziś :)
Dziewczyny, gratulacje :D