Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• alexandra
    alexandra · 20-01-10 17:16 · do góry^

Agu zdąży Onlyher wyzdrowieć przez najbliższy tydzień? ;) bo mam zamiar przyjechać w czwartek po jakieś cacko :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 17:28 · do góry^

w przyszłym tydziu to ja mam pomoc babci, ulga i full czasu :)Wpadaj :)

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • alexandra
    alexandra · 20-01-10 17:38 · do góry^

no to super :) zadzwonię jeszcze w środę i umówimy się na konkretną godzinę :)

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 20-01-10 17:50 · do góry^

Oh,cudowny Opulence!!!!

burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)

Odpowiedz»
  • MalgoniaZ
    MalgoniaZ · 20-01-10 18:07 · do góry^

agugabi - a czy będa jeszcze jakieś nowości np z DM?

I pytanie do wszystkich - nie potrafię wejśc do linków przez Was zamieszczanych typu: tnij.org..... Co mam zrobić, żeby to widzieć???

Migruję :) Obecnie 70/73 i 91,5/95

toska2(małpa)op.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 18:14 · do góry^

psychodelia - no to poczeka na poczcie. Trudno.
    MalgoniaZ - niestety nie... DM znika z rynku. Zawsze można próbować łapać w innych sklepach za wodą :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • MalgoniaZ
    MalgoniaZ · 20-01-10 18:38 · do góry^

No to ja mam pytanie - który stanik z DM w Twoim sklepie będzie na mnie pasował, bo widzę, że St. Tropez w brązie nie ma w moim rozmiarze?

toska2(małpa)op.pl

Odpowiedz»
  • MalgoniaZ
    MalgoniaZ · 20-01-10 18:42 · do góry^

przypomnę może moje wymiarki - 72/75 i 90,5/95

toska2(małpa)op.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 19:18 · do góry^

W tej chwili to Miss Jones 65E (może być ciut za duża, ale coś masz jakąś migrację szybką, to nie wiem ;), Clara Bow 70DD oraz Monroe 70D.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-01-10 19:20 · do góry^

agugabi napisała:
    ...DM znika z rynku...”

Jakie znika? A mój monroe???? Ja potrzebuje bezramiączkowca na ślub brata i co mam teraz zrobić...:(

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 19:23 · do góry^

Rysia - bez paniki. Trochę ich jeszcze na magazynie. A na kiedy potrzebujesz?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-01-10 19:29 · do góry^

Teoretycznie na maj... ale praktycznie to jakoś przed świętami, bo jadę do krawcowej na przymiarkę (niestety muszę szyć) więc tak dużo czasu to nie mam:/ I jeżeli mogę tak nieśmiało, to ten pomyłkowy egzemplarz jest chyba ładniejszy, bo wygląda jak czarny (no ale to jasne, ze nie będę wybrzydzać)- no i oczywiście nie wiem jaki rozmiar:(

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 20-01-10 19:33 · do góry^

Czy będzie może jeszcze ten Monroe czarno-fioletowy w rozmiarze 65E? (bo w taki rozmiar musiałabym chyba celować, skoro wielkomiskowy?).

Odpowiedz»
  • anasan
    anasan · 20-01-10 19:36 · do góry^

Agugabi - doradzono abym zwróciła się do Ciebie jako do naszej ekspertki, jako, że jestem nowa dopiero wszystko poznaję :). Mogłabyś udzielić mi rady :) link do mojego wątku :)

http://balkonetka.pl/forum/czy-nosze-dobry-rozmiar/2010/1/20/pour-moi-plunge-bra-opulence/last#p12261

Odpowiedz»
  • gabi87
    gabi87 · 20-01-10 20:03 · do góry^

Agugabi, mam takie pytanie, czy jest sens żebym próbowała opulence miękkiego 65c? W szufladzie przybyła mi Zeta 65c i jest dobra, ale nie wiem czy ona też jest tak dużomiseczkowa. Jeszcze jestem ciekawa czy ten nowy kolor - purpurowy wygląda w rzeczywistości jak na zdjęciu na onlyher?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 20:33 · do góry^

rysia - na luzie zdążymy. Ten kolor nowy szyją do G, to dopytam co i jak. Ale on jest luźniejszy niż z pudrowym różem. Dla bardzo szczupłych dziewczyn pod biustem, tamten lepszy i dlatego tamtego też jeszcze wezmę.
    labellamafia - tak, będzie, ale tak jak mówię, on jest luźniejszy troszeńkę (jakieś 3 cm) (wg mnie 65E będzie ok)
    anasan - zaraz podbiegnę :D
    sylwiskam - a zmierz głębokość miseczki w zecie? Bo Opulencja jest dużomiskowa. Mnie pasuje 30C i D, ale ja nie jestem wyznacznikiem, bo mam w ciągu dnia ze 3 rozmiary ;>

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • MalgoniaZ
    MalgoniaZ · 20-01-10 20:40 · do góry^

agugabi - a jak dla mnie to który Monroe lepiej brać: ten z pudrowym różem czy z fioletem (nie chodzi mi o podpowiedź koloru ale o ściśliwość). Pytam bo piszesz, że ten nowy w fiolecie jest nieco luźniejszy. I ponawiam pytanie o brązowy St. Tropez - będzie może w moim rozmiarze? Bo przyznam, że na nim najbardziej mi zależy.....

toska2(małpa)op.pl

Odpowiedz»
  • gabi87
    gabi87 · 20-01-10 20:42 · do góry^

Zmierzyłam i od jednego końca fiszbiny do drugiego jest 18-19cm. Skoro na Ciebie jest dobre 30c to zaczynam wątpić;)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-01-10 21:01 · do góry^

No to jak będziesz zamawiać, to bierz mnie pod uwagę, tylko nie wiem jaki rozmiar... myślałam właśnie o 65G, ale nie wiem czy nie będzie za mały (za ciasny i/lub za mały w miskach), więc pod uwagę biorę również 70 (chyba) FF.
    aaaaa i ja się raczej do szczupłych nie zaliczam, więc może ten nowy 65 będzie dobry;)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 20-01-10 21:13 · do góry^

malgonia - wydaje mi się, że ten z fioletem będzie lepszy. Brązowy St. Tropez zamawiam "na zamówienie", ponieważ promocja grudniowa się skończyła i można go mieć, ale znowu za 99 zł.
    sylwiskam - na mnie nie patrz, bo ja mam w ciągu dnia od 82 do 86 w biuście.. Wydaje mi się, że 30C powinno być ok.
    rysia - 65G z fioletem wg mnie ok. I tego bym radziła wziąć.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-01-10 21:21 · do góry^

No to jak będziesz zamawiać, to zamów i zarezerwuj dla mnie:)

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 20-01-10 21:30 · do góry^

dziewczyny, jakas upośledzona jestem, bo nie rozumiem..
    "DM znika z rynku"
    marka Discover Mademoiselle?? Czy tylko jakiś model?

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 20-01-10 21:41 · do góry^

ja zrozumiałam, że marka... i dlatego tak nagle sobie przypomniałam, że muszę bezramiączkowca kupić

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 20-01-10 21:42 · do góry^

o matko i córko!!
    WHY?

będę płakała po nocach za tak promałobiuściastą firmą...

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 20-01-10 22:57 · do góry^

Dzięki Agugabi za informację :-)
    Ja coś czuję, że Effuniakowego straplessa się doczekam przy dobrych wiatrach może za rok, a tymczasem ciągle muszę odmawiać sobie połowy topów i bluzeczek przez brak straplessa. Więc jak tylko przyjdzie, to skuszę się na Monroe :-)
    Marzy mi się co prawda strapless dolinkujący, ale wystarczy mi taki, który nie spłaszcza :D a ta czarno-fioletowa wersja Monroe jest mmmmm.... ;-)

Odpowiedz»
  • gabi87
    gabi87 · 21-01-10 00:03 · do góry^

Dzięki agugabi za informację, pomyślę nad tym purpurowym, choć bardziej podoba mi się różowy, tylko rozmiaru brak:(

Odpowiedz»
  • anasan
    anasan · 21-01-10 09:07 · do góry^

Wyszperałam u Ciebie w sklepie kilka staników, które naprawde mi się podobają (no i cenowo są w moim zasięgu :D). Zastanawiam się jednak co do rozmiarów. Na moje 69/81:
    - Pour Moi? Victoriana Padded Ivory - czy rozmiar 65C będzie trafiony?
    - Pour Moi? Destiny Padded - również 65C... ?
    - spodobał się także Discover Mademoiselle Monroe Strapless - chyba tu lepiej celować w 65B jeśli jest dużo miseczkowy?
    - i o oczywiście żelowy Pour Moi - efekt jaki daje mnie powala ale 65B czy 65C - choć przechodzić na uświadomienie od razu na push-upa nie wiem czy to dobry pomysł <?>

Prosiłabym o radę, który byłby jednak najlepszy :) pierwszy klient zaraz po uświadomieniu jest ciężkim przypadkiem :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 21-01-10 09:53 · do góry^

gosha - cała marka znika z rynku, nowi właściciele zdecydowali. Co dalej lub co nowego? Nie wiem. Już ja coś wymyślę, nie płakać mi tu :D
    labellamafia - to ja się zdenerwowałam, że przyszła nie ta wersja, a Wy mi mówicie, że fajniejsza? Ale luźniejsza, a jeśli ktoś ma 64-66 pod biustem ciasno to jednak ten fiolet może nie być tak ścisły jak powinien.
    Sylwiskam - jeśli sobie ktoś życzy to zamawiam rozmiar, tylko kwestia tego, że jeśli nie będzie pasował to może lepiej spróbować tego co jest?
    Anasan - victoriana i destiny odpadają, są dużomiskowe. Raczej 65B powinnaś mieć. Osobiście skłaniałabym się ku Destiny.
    Strapless - owszem w 65B ok.
    żelek - no na pierwszy uświadomiony stanik raczej nie. On jest wprawdzie do zadań specjalnych, ale jeśli się przesiadasz z pushupów to chyba nie tędy droga :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • sellenka
    sellenka · 21-01-10 10:00 · do góry^

DM znika... coś tak czułam, bo jakoś mało nowych modeli wypuścili i te nowe są takie bardziej... poważne. A do tej pory DM były taką wesołą, seksowną i śliczna marką na małobiuściaste...

Buuu....

jedyna wada staników- ukrywa się je pod ubraniem :)

http://promocjestanikowe.blox.pl/html

Odpowiedz»
  • malena2
    malena2 · 21-01-10 11:00 · do góry^

To chyba trzeba mi będzie za wczasu kupić druga Clare bo pierwsza doznała uszczerbku w praniu.
    Tylko jaka miskę? 65d jest w sam raz tylko obwód jednak za ciasny. Miska B czy C. Jakąś u Ciebie mierzyłam Agugabi tylko jaką???

W poszukiwaniu kobiecości zaginionej między pieluchami ;-)

Odpowiedz»