Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• agugabi
    agugabi · 21-01-10 11:38 · do góry^

Malena -ale jak to doznała uszczerbku? Co się jej stało? U mnie mierzyłaś 70C (moje ;) A czy z przedłużką miska Ci odstaje w 65D?

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • malena2
    malena2 · 21-01-10 15:21 · do góry^

Uszczerbek polega na lekkim zafarbowaniu na szaro wrrrrr...
    Miska nie odstaje z przedłużką, tylko ciut lepiej leży bez.
    70 też była jakby ciut ciut lużniejsza w misce niż 65 i nieco gorzej wyglądała. Może wezmę i b i c do porównania???
    A Serene też było C? Pamiętasz może?
    Czy znikniecie DM oznacza, ze juz nie będzie nowych dostaw np. Clary? Bo nie wiem czy spieszyć się z zakupami- mój portfek bidulek taki w tym miesiacu...

W poszukiwaniu kobiecości zaginionej między pieluchami ;-)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 21-01-10 15:25 · do góry^

No możesz wziąć do porównania, serene było C. Dostawy Clary będą na tyle ile będzie w magazynie towaru.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • aksanti
    aksanti · 22-01-10 12:06 · do góry^

Agu, napisałam maila do Ciebie:)

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 22-01-10 12:11 · do góry^

Agu,

w jaki rozmiar powinnam celować w T-shirciku Audelle? Pod mam 76 cm (miarka trzeszczy) lub 78 (na normalny ścisk) lub 81 (luźno po skórze), w: 94 cm (w pionie) lub 96 (w zwisie). Jestem raczej ściśliwa - noszę Cleo Robyn 32e (małomiskowiec, na mnie jest na styk), Tango II plunge 32e (mogłoby być minimalnie mniejsze w misce), Portię Teal/Lemon 32e (trochę ciasna jest i mogłaby być minimalnie mniejsza w misce).

Pozdrawiam:)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-01-10 12:41 · do góry^

Asica - wg mnie 75D byłoby najlepsze. 70 się rozciąga do 74-75 cm. Raczej będzie boa dusicielem ;)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 22-01-10 12:54 · do góry^

Właśnie myślałam sobie, że 70 jednak nie...
    A czy będziesz miała 75d czy powinnam je zamówić u Ciebie i ile się wtedy mniej więcej czeka?
    A, i ja potrzebuję szerokaśnych fiszbinów i płaskiej michy (taki dużo powierzchniowy, mało wystający biust)...czy Audelle w tej sytuacji ma szanse? (w moich 70 fiszbiny mi się rozciągają od naciągniętego obwodu więc mierzenie ich w spoczynku i porównywanie nie ma sensu za bardzo)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-01-10 13:07 · do góry^

Ale jak szerokaśnych potrzebujesz? Bo 75D będzie miało ok. 0,5 cm więcej niż 70DD.
    Ja zamówiłam już te rozmiary, ale się doszywają i mają być w połowie lutego.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 22-01-10 13:18 · do góry^

W Portii w spoczynku U ma 13 cm, w Tango 14 cm, ale na mnie się rozciągają bo to 70... Nie centymetrowo, a subiektywnie, Portia (która na Balkonetce na wiele dziewczyn ma sporo za szerokie fiszbiny) dla mnie jest na styk...Widzę, że U w Audelle w 70dd ma 14 cm, więc jakieś szanse są...nie wiem tylko jak to rozciągnięcie (chyba mniejsze w 75) będzie skutkować...

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 22-01-10 14:46 · do góry^

Agugabi ja mam tylko taką prośbę- bym nie przegapiła momentu, w którym pojawi się Monroe i by ktoś mi go nie podprowadził, to dałbyś mi znać na maila? Bo ja go na pewno chcę:)

Odpowiedz»
  • tullilaj
    tullilaj · 22-01-10 14:53 · do góry^

A ja w ogóle takie marzenie nieśmiałe mam, żeby newsletter sklepu informował nas nie tylko o promocjach, ale i o nowych modelach pojawiających się w sklepie, a także o nowych rozmiarach (również modeli, które już w sklepie są), które się pojawiają... Super by było :)

Mail: tullilaj(at)gazeta.pl

Odpowiedz»
  • vanilia_sky
    vanilia_sky · 22-01-10 20:52 · do góry^

Doszła dziś opulencja 70F, ale niestety za duża jest:/patrzyłam na stonkę Twojego sklepu czy nie ma 70E, ale niestety nie ma, będą jeszcze zamawiane rozmiary?

Sprzedam La Senze 32FF rouched ribbon:)
    Kontakt: patka.z@wp.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-01-10 21:21 · do góry^

asica - wg mnie 75D ma szansę być ok.
    rysia_zdzisia - nie ma sprawy.
    tulillaj - racja, zapiszę na listę spraw do zrobienia :)
    vanilka - no nie załamuj mnie... 70E mi się sprzedało, ale pewnie, że będę domawiać, tylko misiu tak długo już czekasz, no przykro mi i Cię przepraszam, że źle Ci z rozmiarkiem doradziłam :(

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • vanilia_sky
    vanilia_sky · 22-01-10 21:23 · do góry^

To własnie mi jest głupio taki Ci kłopot robić:), zrobię może teraz zdjęcia i wyśle Ci na maila, bo może ja przewrażliwiona jestem:) ale kształt robi boski i na pewno z niego nie zrezygnuję:D

Odpowiedz»
  • vanilia_sky
    vanilia_sky · 22-01-10 21:25 · do góry^

a jeszcze jedno, czerwona/malinowa wypada tak samo rozmiarowo jak ta czarna?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 22-01-10 21:31 · do góry^

tak, jest taka sama, ale wyślij mi faktycznie zdjęcia to ja chętnie zobaczę, dobrze? I niech Tobie nie będzie głupio, to ja nawaliłam z poradą.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • vanilia_sky
    vanilia_sky · 22-01-10 22:06 · do góry^

Już wysłałam:), mam nadzieję, że coś na nich widać, a Ty się nie przejmuj, bo mój biust ma coś nie halo:D 65F było za małe i w misce w obwodzie, więc logiczne było to, że dobre powinno być 70F:)

Odpowiedz»
  • white_star
    white_star · 22-01-10 22:25 · do góry^

Agugabi, dzisiaj przyszedł do mnie DM Monroe w rozmiarze 65D i jest śliczny, obwód przyjemnie ścisły, tylko zastanawiam się czy miseczka nie jest za mała... Wyślę zdjęcia na maila, więc bardzo proszę o radę :)

Jestem 200% kobietą- 100% aniołka i 100% diabełka :)

Odpowiedz»
  • kasik6
    kasik6 · 22-01-10 22:49 · do góry^

A ja mam pytanie odnoście stanika Audelle Opulence Soft - wyczytałam że ma duże miski ale czy na tyle żebym przy rozmiarze 65GG wzięła 65G czy raczej 70FF? Oraz jak wypadają stringi do kompletu? na małe czy duże jak np w panache? dziękuję z góry:)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-01-10 00:06 · do góry^

dziewczyny - dzięki za zdjęcia, już poodpisywałam :)
    kasik6 - a ile masz luźno pod biustem? Bo ja mam 72 teraz i 65 jest dla mnie za ciasna...Stringi są totalnie normalne jak u nas :) 38 to 38 np.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 23-01-10 01:20 · do góry^

Aguuu tak jak mówiłam, szukam białasa i już zupełnie nie wiem co wybrać, żeby był dobry, ładnie na mnie leżał i nie siekł w mostek, co serence niestety się zdarza po dłuższym noszeniu. Jest mi całkowicie obojętny typ, to pod bluzki koszulowe raczej, choć jak wejdzie pod topik to też nie pogardzę. Byle mnie nie krzywdził i dobrze leżał. No i nie był puszapem.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-01-10 09:52 · do góry^

Jeśli ma być totalnym białasem, to w tej chwili tylko Natalka z Keia. A cielisty odpada? Bo właśnie z Keia mają być od lutego takie sympatyczne cielaczki. Neutralny jest też honeycomb, który wg mnie powinien fajnie leżeć. I ew. jeszcze jeden stanik będzie wchodził w grę. To już napiszę do Ciebie maila.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • kasik6
    kasik6 · 23-01-10 09:52 · do góry^

69 ciasno i 72 luźno - czyli chyba będę celować w obwód 70:) dzięki za odp!

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 23-01-10 11:12 · do góry^

Agu, to czy ja mam się zapisać na tego T-shircika z Audelle 75d czy pilnować u Ciebie w sklepie kiedy się pojawi czy jeszcze jakoś inaczej?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-01-10 11:31 · do góry^

asica - to ja już sobie zapisuję w swoim kajecie, a Ty napisz do mnie maila, żebym miała gdzie odpisać, jak dojedzie :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 23-01-10 15:12 · do góry^

No niestety musi być coś co nie przebija przez białą bluzkę. Więc np. fifka ani żadne takie odpadają, za cielakami nie przepadam, jakoś nie wierzę w to, że nic nie widać spod bluzki ;) a jeśli chodzi o mail to nie korzystam z gazetowego, mój mail jest na moim profilu w sklepie :)

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 23-01-10 15:19 · do góry^

Ach, jeśli będzie to białas z niewielkim mało rzucającym się w oczy haftem czy czymś takim, generalnie na sztywną okazję w rodzaju rozmowy kwalifikacyjnej w firmie posiadającej dress code czy coś takiego.
    A honeycomb to nie to zielone z mostkiem na pół kilometra?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 23-01-10 16:35 · do góry^

Zamira - napiszę do Ciebie na maila :) A honeycomb pasuje Avie :) Ale fakt, nie jest biały :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • malena2
    malena2 · 23-01-10 20:42 · do góry^

Biały stanik zawsze bedzie przebijał przez biała bluzkę. Żeby nie było widać musi byc cielak- tak twierdza znawcy ubraniowego bon ton ;))

W poszukiwaniu kobiecości zaginionej między pieluchami ;-)

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 23-01-10 20:57 · do góry^

Cielak też przebija, a przy tym wygląda jak niewyprany. To moje prywatne zdanie albowiem do cielaków żywię szczerą niechęć i niech się śmieją znawcy bon tonu

Odpowiedz»