Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• zlotamalinka
    zlotamalinka · 29-01-10 16:24 · do góry^

Buu miałam do Ciebie wpadać, a tu krucho z kasą teraz więc muszę odłożyć zakupy na jakiś czas ;)

Odpowiedz»
  • abw_online
    abw_online · 29-01-10 16:30 · do góry^

I jeszcze jedno. Czy St. Tropez i Provence to ten sam krój? I jak ma się wielkość miseczek w tych stanikach? Obserwuję na eBayu Provence latte i zastanawiam się czy nie kupić. Wiem, że to dla Ciebie konkurencja, ale wybacz mi (grzecznie proszę) :).

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 29-01-10 17:11 · do góry^

3_asiunia - a ile masz pod biustem luźno i biust w zwisie?
    zlotamalinka - to wpadnij, kiedy będziesz mogła :)
    abw_online - 32DD jedzie czekoladowy. Będzie w przyszły piątek chyba. 34D już Ci podmieniam w zamówieniu. A provence ma zupełnie inny krój. Szerszy mostek i górę miseczki na takiej jakby gumeczce. Raczej nie do końca bym Cię w nim widziała. On ma węższe fiszbiny i nadaje się moim zdaniem bardziej dla biustów kropli - takich jak mój.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 29-01-10 17:45 · do góry^

Agu -> od poniedziałku będę we Wrocku :))
    Czy w 1 tyg. lutego spodziewasz się jakieś dostawy, po której miałabym więcej do przymiarki? Jeśli nie, to chyba obojętne którego dnia się umówimy, prawda?

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 29-01-10 17:54 · do góry^

gosha - a do kiedy jesteś? Bo mi clara bow odpadła z gry, a nowe zam. chyba nie dojdzie do piątku :(

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 29-01-10 17:58 · do góry^

ups :/ tydzień tylko - prawdopodobnie do soboty lub niedzieli

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • abw_online
    abw_online · 29-01-10 18:40 · do góry^

Dziękuję Agu za wyjaśnienia. W takim razie nie będę kupować tego Provence. Lepiej zamówić i wypróbować tego St. Tropeza 32DD u Ciebie ;).

Odpowiedz»
  • 3_asiunia
    3_asiunia · 29-01-10 20:13 · do góry^

luźno pod mam 82, chociaż sporo ta takie "ciałko", w zwisie 98(to raczej taki biust, który nie zwisa, tylko robi się nieco "pełniejszy" . Dodam, że właśnie staram sie zrzucić 4kg, przed którym miałam pod 75/80 a w 93/96(i mam nadzieję, że mi się uda;))

Odpowiedz»
  • Marina
    Marina · 30-01-10 17:41 · do góry^

Agu, powiedz mi z jaką dokładnością trzeba się do Ciebie umawiać?
    Mój plan na przyszły tydzień jak zawsze wygląda mętnie, ale jak Bóg da to w środę lub w czwartek powinno mi się udać znaleźć trochę czasu. Nie ukrywam, że zależy ma na godzinach przedpołudniowych bo tylko wtedy Wrocław jest jako tako przejezdny.
    Daj znać jak to wygląda, ja we wtorek powinnam już być zorganizowana:)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 30-01-10 17:52 · do góry^

asiunia - jeśli akurat starasz się zrzucić kilogramy, to może być tak, że wejdziesz w obwód 70. Bo teraz to 75 bym raczej obstawiała. To może poczekasz troszkę? Bo co Ci ma potem stanik zalegać w szafie.
    Marina - to daj znać we wtorek czy możesz wpaść w środę lub w czwartek. Te dni jeszcze mam luźnawe :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Marina
    Marina · 30-01-10 18:04 · do góry^

Postaram się szybko zorganizować i dam Ci znać na maila:)

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 30-01-10 18:35 · do góry^

Dobra, marudzenia ciąg dalszy, możesz mi Agu zapakować wraz ze stanikiem gumowy młotek, ktoś z osób z mego otoczenia na pewno z chęcią mi przyłoży w Twoim imieniu :D
    No więc wiem że do wakacji jeszcze hoho i troche, ale zleci, a jak wiadomo straplessów nie sieją zwłaszcza na stożki. No więc w wakacje mam ślub kuzyna, kieckę już mam, jedną albo drugą, generalnie marne szanse na powtórzenie się gości, więc jeśli moje wymiary dramatycznie się nie zmienią to kieckę mam. Ale straplessa mi trza. Silikonowe ramiączka są brzydkie i się wpijają, w ogóle nie lubię silikonów. Stąd moje pytanie, jest szansa na jakiś strapless dla mnie?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 30-01-10 20:03 · do góry^

wiesz... z młotkiem pewnie nie będzie problemu, ale strapless, który nie będzie miał mostka? ;) to już gorzej. Pewnie najlepszy to byłby taki, co go tu pokazywała jedna forumka, z duużym wycięciem na dekolt.
    Bo boquet audelle to Ci pewnie krzywdę zrobi. Będę miała niedługo jeszcze jeden z innej firmy, to sprawdzę czy on się będzie nadawał. Dam Ci oczywiście znać :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • mi
    mi · 30-01-10 20:16 · do góry^

Agu jeszcze nie zrobiłam zdjęcia, ale przymierzyłam st.tropeza z przedłużką i niestety nie jest dobrze :( Jutro wrzucę zdjęcia. Co prawda fiszbina zmienia trochę położenie, ale wtedy robi się taki odstający dziobek przy tej bocznej fiszbinie i obwód wędruje od razu do góry, bo mimo, że niepełne to mam dość ciężkie piersi. A miseczka marszczy się u góry - raczej za duża.
    Myślisz, że 75E z http://www.onlyher.pl/products/167/p/150 miałoby szansę być lepsze?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 30-01-10 20:24 · do góry^

mi - to ja poczekam jeszcze na zdjęcia i potem się do Ciebie odezwę na maila, bo mam jeszcze jednego małego "pomysła" ;)dobrze?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • mi
    mi · 30-01-10 20:27 · do góry^

dobrze :) wstawię jutro zdjęcia i czekam na maila :)

Odpowiedz»
  • emcete
    emcete · 30-01-10 20:39 · do góry^

Agu, mam prośbę ogromną - do ostanikowania mama i koleżanka (póki co umawiam się z nimi zdalnie, bo ja w Krośnie a one we Wrocławiu). Jeśliby się dało, chciałabym się umówić na mierzenie (między 8 a 15 lutego powiedzmy).
    Koleżanka ma wymiary mniej więcej 72/94 i podoba się jej duuużo staników, na pewno Opulencja czarno-fioletowa.
    Moja mama się ładnie obmierzyła i tak: pod biustem ciasno 83, luźno 90. W biuście w staniku 112, w pochyleniu 123. Aktualnie nosi brązowego St. Tropeza 34G, miska ponoć dobra, obwód powinien być luźniejszy. Chciałaby stanik beżowy i jakiś ciemny (czerń, grafit).
    Ja bym chciała St. Tropeza brązowego, ale kompletnie nie wiem, jaki rozmiar, więc chyba z tym poczekam do rozwiązania;)
    Znalazłoby się coś dla nas? :)

emcete[at]gazeta.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 30-01-10 21:12 · do góry^

emcete - dokładny termin spokojnie możemy na maila ustalić :) Chętnie ostanikuję mamę i koleżankę.
    A Ty, misiu, spokojnie sobie poczekaj, żeby Ci potem St. Tropez nie wołał z szuflady, że go zaniedbujesz ;)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • 3_asiunia
    3_asiunia · 30-01-10 21:15 · do góry^

to ja sie odezwę za 2-3 tygodnie ;) chociaż bardzo mam ochotę na miękuska i ostatni jakoś nie mam w czym chodzić. Wszystko już nie takie :(

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 30-01-10 21:21 · do góry^

3_asiunia - ja wiem, słońce, jak to jest...
    Ja np. brałam 1 miesiąc tabletki i wszystko było za małe. Teraz przestałam i wracam do poprzednich wymiarów. I też nie kupuję nawet teraz, bo czekam na zakończenie karmienia. Więc łączę się z Tobą w bólu. Jeśli bardzo chcesz to oczywiście ja z punktu widzenia sprzedawcy bym się cieszyła z zamówienia, ale z punktu widzenia brafitterki oraz forumowej koleżanki, radzę poczekać :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • MalgoniaZ
    MalgoniaZ · 30-01-10 22:14 · do góry^

Agu - ja tylko na szybcika, straplesik DM Monroe zmierzony, na mnie leży dość wysoko - prawie pod samymi pachami (przez to moje podpachowe buły są widoczne - a może to po prostu nie są buły tylko tłuszcz? Jak to mam sprawdzić?). Ale ogólnie - wygodny, ładny i na mnie nie robi "smutnych piersi". Miseczki w sam raz, obwód także. Tak więc - raczej zostaje u mnie. Zdjęć jeszcze nie robiłam, zarobiona kobieta ostatnio jestem ;) JAk tylko się obfotkuję - wrzucą zdjęcia do szuflady :)

Migruję :) Obecnie 70/73 i 91,5/95

toska2(małpa)op.pl

Odpowiedz»
  • 3_asiunia
    3_asiunia · 30-01-10 23:12 · do góry^

Agu, napawasz optymizmem, to poczekam troszkę :)

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 30-01-10 23:59 · do góry^

Spoko, Agu ja tak całkiem mostków nie przekreślam, w końcu 8 z moich 12 staników ma mostki całkiem całkiem. Oczywiście strapless bez mostka to byłby ideał, ale na mnie na tyle ciężko coś znaleźć, że przeżyję ten mostek byle nie gryzł za mocno ;) Jak zmierzyłam dwa straplessy panacha to się popłakałam ze śmiechu bo wyglądałam jak w cylindrze nałożonym na sutki, drań był nieprzystosowany do biustu przylegającego na dużej powierzchni do klaty. A przecież skoro to strapless to raczej na okazję, a jak na okazję o nie na codzień, a jak nie na codzień to dzień przed i dzień po można ubrać coś bez mostka ;) Ale czekam niecierpliwie na Twoją propozycję, jeśli mostek tego cosia będzie niższy to Cię ozłocę. W każdym razie ufam że będziesz mieć gdzieś tam w pamięci że jakiś wredny biust chciałby straplessa ;)

Odpowiedz»
  • mi
    mi · 31-01-10 13:06 · do góry^

Agu dodałam zdjęcia z przedłużką. Duże wersje wysłałam Ci też na maila ;)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 31-01-10 15:59 · do góry^

malgonia - no to czekamy na zdjęcia :)
    zamira - będę o Tobie oczywiście pamiętać.
    mi - dzięki za zdjęcia. Poszedł już mail zwrotny.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 31-01-10 18:10 · do góry^

Agugabi, a czy myślisz że ja bym się w 65-tkę tej jaśniejszej wersji Monroe wcisnęła...? :p bo akurat jest dostępna u Ciebie od ręki z tego co widzę...i kusi mnie ostro, żeby ją zamówić i mieć już straplessa :D
    Jeżeli nie, to będę czekała na 65E z tej trochę luźniejszej, ciemniejszej wersji.
    A w ogóle to po sesji być może się do Ciebie wybiorę, bo chętnie bym pomierzyła niektóre staniczki bez nerwów z ewentualnymi wymianami.
    Ale to jeszcze dam znać :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 31-01-10 18:33 · do góry^

labellamafia - pewnie, że się wciśniesz. Ja się wciskam, ale mi nie jest wygodnie na dłuższą metę. Tylko, że ja jestem ogólnie mało ściśliwa.
    Zapraszam oczywiście do mnie na mierzenie :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 31-01-10 20:45 · do góry^

zamówiłam :D mam nadzieję, że miseczki też będą ok.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 01-02-10 14:54 · do góry^

szukam testerki do dużomiskowego 30H oraz 30J.
    Oba staniczki rozciągają się do max. 72 cm.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Delia
    Delia · 01-02-10 21:08 · do góry^

Hej Agugabi :)
    Świetny sklep internetowy :) również prowadzę e-sklep, ale z ciuszkami. I ten pomysł na brafitting przy kawie :) rewelacja, chętnie bym na takie coś się wpisała <marzy>.

Może znalazło by się coś na moje 60DD? Może 65C byłoby ok? wymiary:69/81

pozdrawiam :)

Odpowiedz»