Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• emcete
    emcete · 04-02-10 14:02 · do góry^

Agu, wielkie dzięki. Wysłałam maila:)

emcete[at]gazeta.pl

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 04-02-10 15:09 · do góry^

Będą kostiumy jeszcze z innych firm (poza Pour Moi? i Audelle)?
    Bo tak jak Azure podoba mi się jeden model góry, to mam obawy, czy moje maluchy będą w tym jakoś wyglądały...
    Ah, czemu DM nie robi kostiumów?

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • elftherini
    elftherini · 04-02-10 16:07 · do góry^

Zamira na początku sierpnia pewnie będę :D

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 05-02-10 01:05 · do góry^

o, ja być może kończę w 1 tydziu sierpnia :)

Odpowiedz»
  • Emka
    Emka · 05-02-10 18:24 · do góry^

będą domawiane rozmiary z Discover Mademoiselle Ravish Half Padded Bra Strapless?

milja6@wp.pl
    potrzebuję 32DD/32E

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 05-02-10 18:34 · do góry^

emcete- nie dostałam maila.
    gosha - dumam jeszcze nad jedna polską marką, jeśli chodzi o stroje.
    emka - mnie trzeba molestować o rozmiar, jeśli się jakiś chce :)

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • elftherini
    elftherini · 05-02-10 18:43 · do góry^

agugabi napisałaś wcześniej, że strój kąpielowy do Ciebie jedzie. Jaki rozmiar wzięłaś żeby go zobaczyć i kiedy się spodziewasz dostać? Bo tak się czaję żeby przyjechać do Wrocławia i chętnie bym ten strój też zobaczyła...

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 05-02-10 19:14 · do góry^

wzięłam 70C w mniejszym rozmiarze. Będzie u mnie ok. Walentynek :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • emcete
    emcete · 06-02-10 10:50 · do góry^

agugabi - wysłałam na Twój adres onlyher, i mi zwróciło, potem na gazetowy. Posyłam jeszcze raz...

emcete[at]gazeta.pl

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 06-02-10 13:17 · do góry^

Agugabi, kiedy można liczyć na T-shirciki Lepela? (rezerwowałam 75d) - miały być w połowie lutego o ile dobrze pamiętam...

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-02-10 21:03 · do góry^

emcete - coś na sklepowy nie dochodzi, na gazetowego doszło. Zaraz odpisuję.
    Asica - będę u mnie chyba w przyszły poniedziałek :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 06-02-10 21:56 · do góry^

Agu - dumaj, bo jeszcze skończę w trójkątach na sznurku ;)

nie dyskutuj z idiotą.

Odpowiedz»
  • strawberry_field
    strawberry_field · 07-02-10 11:13 · do góry^

dumaj Aguś dumaj :) całkiem fajnie wygląda Fiji http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Pour-Moi?-Fiji-moulded-strapless-top&product_id=PM-1900-FIJ&size=&colour=White i majtki też wyglądają nieźle http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Pour-Moi?-Fiji--ring-side-pant&product_id=PM-1904&size=&colour=White aczkolwiek nie widziałam na listkach innych kolorów niż biały i czarny :( mi się bardzo podoba fason konkurencyjnej marki http://www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Freya-Swim-Supernova-underwired-balcony-bikini-top-larger-cups&product_id=FBF-9532&size=&colour=Greens ale 350 zł za bikini to jednak trochę za dużo. W każdym razie jakbyś znalazła coś w tym fasonie jak ma freya to byłoby fajnie :)

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 07-02-10 11:47 · do góry^
    Odpowiedz»
  • jmw
    jmw · 07-02-10 13:16 · do góry^

hej wtrącę się jesli można :)
    ja kupiłam azure na figleaves i jestem nim absolutnie zachwycona...
    odżałowałam nawet cene jak tylko zobaczyłam jak leży - bralam 32d bikini i majtki wiązane, acz mam zamiar dokupic tez te drugie...kolor pale mocha (czasami nazywany też planet)
    ja mam mały biust biust w stosunku do wzrostu i rozrośnietego tyłka :(- ale nigdy w żadnym kostiumie tak dobrze nie wyglądałam - poprzez fason optycznie powiększył mi biust niezwykle
    nie umiem powiedzieć jak będzie spisywał się na biustach pokaźniejszych (podtrzymywanie etc) ale na drobnych myślę,że to jedna z bardziej udanych konstrukcji
    ten kostium ma zresztą wyśmienite recenzje i chyba nawet inne firmy "podrabiają" go.. rozmiar oceniam jako typowy (acz znam tylko rozmiarówkę masquerade)

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 07-02-10 13:29 · do góry^

Może pokażesz zdjęcia? Nie ukrywam, że ciekawi mnie jak wygląda "w realu" ten kolor no i oczywiście jak leży :)

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • jmw
    jmw · 07-02-10 13:45 · do góry^

nie wiem czy jeszcze jestem gotowa na pokazywanie się, ewentualnie moge spróbować zrobić zdjęcie i podesłać na maila :)
    w każdym razie jest bardzo niski na mostku i chociaz ma krój zblizony do plunge jest ze mna kompatybilny! (gdzie mój biust zdecydowanie preferuje kroje halfcup/balkonik, a szczerze nienawidzi np Polki)
    kolor na zdjęciach figleaves jest oddany idealnie (przynajmniej na moim monitorze)

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 07-02-10 14:39 · do góry^

Czekamy na zdjęcia w katalogu! choćby samego stroju, nie musi być na Tobie :) bo mnie też kusi ten strój, ah kusi... i chyba 70E bym brała.
    Agugabi, pisałaś że czerwony będzie w marcu, tzn. u Ciebie będzie? :) a turkus też będzie?
    Jak będzie, to ja przyjeżdżam przymierzyć i mam nadzieję kupić :D
    Jmw, a jak z podtrzymaniem w tym Azure? Można biegać/skakać itp czy zachowuje się tak jak trójkąciki typowego bikini? Chociaż ja się przyznam, że właśnie w trójkącikach z H&M się do tej pory opalałam :P (ale o bieganiu, graniu w piłkę na plaży etc nie mogło być mowy ;) )

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 07-02-10 19:59 · do góry^

labellamafia - z czerwonym się zagalopowałam. Dziś o poranku zerknęłam w świetle dziennym do katalogu i oczom mym ukazał się róż .... ;>
    Turkusowy pewnie będzie bardziej pożądany ;) Próbki będę miała za tydzień, jak się sprawdzą, pokażę Wam i będę zamawiać więcej.
    Niesprawdzonego towaru nie będzie w moim sklepie, to mogę gwarantować.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 07-02-10 20:25 · do góry^

jmw-> pokaż koniecznie tego Azure! najlepiej na swoim biuście lub innym niewielkim :P

nie dyskutuj z idiotą.

Odpowiedz»
  • moniach_1
    moniach_1 · 07-02-10 21:08 · do góry^

jmw: pokaż pokaż, szczególnie, że ten kolor mi się najbardziej ze wszystkich podoba :) Tylko ja bledziuch jestem, pewnie bym w nim głupio wyglądała :/

od deszczu się rośnie :)

Odpowiedz»
  • jmw
    jmw · 07-02-10 21:09 · do góry^

labella-> w ogóle nie wiem jak on się zachowuje, mam go od tygodnia i nie miał okazji debiutować jeszcze:P
    wydaje mi się, że miska jest na tyle wymodelowana, że biust (przynajmniej mój) nie powinien się "wysmyknąć" ale okaże się w praktyce
    we wtorek/środę postaram się zrobić jakies zdjęcia i wstawić do katalogu

Odpowiedz»
  • Valentinee
    Valentinee · 07-02-10 21:36 · do góry^

Super! Też z chęcią obejrzę :)

Odpowiedz»
  • nuuuda
    nuuuda · 07-02-10 21:45 · do góry^

O to super, bo i ja strasznie ciekawa, jak on faktycznie wygląda.. Choć i tak szanse marne na niego, skoro mówisz, ze rozmiar normalny, bo dostepne tylko 32, a ja raczej 30-tki potrzebuję :/

Odpowiedz»
  • moniach_1
    moniach_1 · 07-02-10 21:53 · do góry^

On jest z tyłu wiązany na kokardę, nie ma stanikowego zapięcia. To daje nadzieję, najwyżej będziemy mieć większą kokardę (ja też 30 raczej)

od deszczu się rośnie :)

Odpowiedz»
  • elftherini
    elftherini · 07-02-10 21:57 · do góry^

Ja tam mam zamiar się w 32 zmieścić :D Choćbym miała baaaaaardzo dużą kokardkę:)

Odpowiedz»
  • nuuuda
    nuuuda · 07-02-10 22:11 · do góry^

No fakt, ten jest zawiązywany, to Fiji (który zreszta też mi się podoba bardzo, tylko czemu jest tylko biały..) ma normalne zapięcie.

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 07-02-10 23:00 · do góry^

Fiji jest też chyba czarny.

Powiem Wam, że nie wiem na który bym się decydowała - i Azure i Fiji kusi :)

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • labellamafia
    labellamafia · 07-02-10 23:15 · do góry^

ja też mam zamiar zmieścić się w 70 z dużą kokardką ;) i róż, i turkus kusi... nie mogę się doczekać, kiedy Agugabi przetestuje i zda relację o Azurku :D

Odpowiedz»
  • mi
    mi · 08-02-10 18:40 · do góry^

Aguś dostałaś mojego maila? Bo nie wiem czy mogę te gaciorki odesłać...

Odpowiedz»