Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• sspaula
    sspaula · 30-03-10 19:47 · do góry^

Agu wysłałam maila czekam na odpowiedź:)

Ehhh, po prostu się jeszcze uświadamiam :)

Odpowiedz»
  • annjk
    annjk · 03-04-10 15:00 · do góry^

Agugabi zobaczyłam ponownie co masz w swoim sklepie i wpadły mi w oko 3 staniczki: Pour Moi? Destiny Padded, Audelle Opulence Padded i Opulencja miękka. Czy któryś z nich ma szanse na mnie pasować? Czy będziesz miała z tych sztywniaczków w najbliższym czasie rozmiary takie jak dla mnie (70B/C)? Największy dylemat to mam odnośnie Opulencji, ale cóż, muszę spróbować. Agu, z tych 3 Opulencji w purpurowej są najmniejsze miski, tak? Najbardziej mi się podoba czarno-purpurowa (jest boska), ale nie wiem czy nie będzie za duża w miskach, bo ostatnio trochę schudłam i poleciało mi z biustu. Liczę, że coś mi podpowiesz.

Odpowiedz»
  • magdus
    magdus · 04-04-10 18:19 · do góry^

emka - jeśli mogę wtrącić tu swoje trzy grosze, to Agu ma rację :) miałam przyjemność zamówić u niej (chyba jako pierwsza;) Essence białego 65d i obwód jest naprawdę ścisły. po dniu noszenia powiedziałabym, że nawet ściślejszy niż w DM Euphoria. Ja mam 61 cm pod ciasno i na drugiej haftce trzyma na mur :) może nawet na pierwszej by dało radę, ale jakoś ja wolę tak ciaśniej ;)

Aguś, jak będziesz mieć ten drugi kolor, to chyba się nad nim mocno zastanowię, bo ten biały jest prze wygodny, robi ładny kształt, nic nie spłaszcza, a tamten koralowy kolor to tak do mnie krzyczy... ;)

they say watch what you ask for cause you might receive

mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl

Odpowiedz»
  • Emka
    Emka · 06-04-10 09:24 · do góry^

dzięki magduś :) 70 powinna być ok zatem dla mnie :)
    a gdzie można zobaczyć ten nowy kolor essence?

milja6@wp.pl
    potrzebuję 32DD/32E

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-04-10 15:24 · do góry^

annjk - z tych co wybrałaś wszystkie się nadają wg mnie :) Destiny brałabym 30C (dużomiskowy), Audelle Padded 32B a Opulencja miękka ew. 30C. Audelle Padded jedzie - będzie w przyszły wtorek. Pozostałe mogę zamówić (zamawiam w piątek).
    Czarna opulencja ma wg mnie największe miseczki.
    Emka - magdus ci odpowiedziała
    Magdus - tutaj masz linka z nowym kolorem Essence:
    http://www.greatuniversal.com/essence-lace-bra/651220721.prd

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • Emka
    Emka · 06-04-10 17:50 · do góry^

ale boski ten koral :)
    od kiedy będzie można go zamawiać?

milja6@wp.pl
    potrzebuję 32DD/32E

Odpowiedz»
  • ewka
    ewka · 06-04-10 18:12 · do góry^

Agu, zamówienie doszło, dzięki za doradzenie w sprawie opulencji białej, pasuje jak ulał, od clary nie mogę oderwać wzroku, a moja Mama jest zauroczona miękką fifi :) czyli = nic nie zwracamy :)))) dzięki wielkie :)

65dd/60e :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-04-10 18:31 · do góry^

emka - zamówienia zbieram do piątku, ale jeszcze czekam na info dot. dostępności, ale chyba od przyszłego tygodnia właśnie.
    ewka - w takim razie bardzo się cieszę :)!

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • sencha
    sencha · 06-04-10 19:50 · do góry^

Witaj Agu :) czy pamiętasz o mnie? :) wspominałaś, że spodziewasz się dostawy za miesiąc ale pomyślałam, że na wszelki wypadek się przypomnę :) Proponowałaś honeycomba i opulence miękkusa :)

Odpowiedz»
  • annjk
    annjk · 06-04-10 19:51 · do góry^

Agu, a jakbym u Ciebie zamówiła i coś by nie grało to nie ma problemu ze zwrotem? Zastanawiam się tylko odnośnie rozmiaru Destiny. Z tego co widzę na stronce w 30B fiszbiny są 11 centymetrowe, w 30 C będą troszkę szersze, ale obawiam się, że nadal za wąskie. Może jak wezmę szerszy obwód (w takim razie 32B)to będą ok, jak sądzisz? Dla mnie idealne to 12,5-13 cm. A i jeszcze w tym nowym Essence (na zdjęciu jest śliczny, ciekawe jak na żywca) to jaki rozmiar dla mnie? Na dzień dzisiejszy mam 71/85.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-04-10 19:59 · do góry^

wszystko odpowiem wieczorkiem, albo rano, bo lecę na tańce właśnie i nie wiem czy będę żywa jak wrócę :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • annjk
    annjk · 06-04-10 20:04 · do góry^

Dobra, leć i tańcuj!

Odpowiedz»
  • sencha
    sencha · 06-04-10 20:09 · do góry^

no to wytańcuj się za nas wszystkie :D

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-04-10 23:24 · do góry^

wróciłam i jeszcze żyję, więc odpisuję :D
    sencha - pewnie, że o Tobie pamiętam. Dostawa, w której będzie honeycomb będzie we wtorek, a miękka opulencja jeszcze nie wiem. Natomiast w tej audellowskiej dostawie będzie coś jeszcze oprócz honeycomba. Ustalimy rozmiar, podumamy i będziemy potem działać dalej :)
    annjk - tak myślę sobie, że te fiszbiny w Destiny faktycznie mogą go zdyskwalifikować, ale raczej brałabym obwód 30, bo w przeciwieństwie do miękkiego destiny - usztywniany jest luźniejszy sporo. (nie byłoby problemów ze zwrotem). A essence to dla Ciebie widzę 32B/C. Któryś ze staników z Twojej szuflady przestał pasować po zmianie wymiarów? Klarcia jeszcze jest ok czy już za duża?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • annjk
    annjk · 07-04-10 00:17 · do góry^

Agu dopiero teraz zobaczyłam, że odpisałaś, więc już mówię (tzn. piszę) jak jest. O dziwo, mimo zmiany wymiarów staniki, które do tej pory nosiłam są nadal dobre, Klarcia też (tylko ta koronka odstaje, ale to już od samego początku). Może to dlatego, że jakoś ostatnio biust stał się jakiś taki pełniejszy, sama nie wiem jak to opisać. Agu właśnie u mnie jest zawsze problem z fiszbinami, jak wydaje się, że będzie ok, to fiszbiny okazują się być za wąskie i zonk. Także sama nie wiem co robić z tym Destiny i w Audelle Padded chyba będzie to samo. No nic prześpię się z tym i dam Ci jutro znać. Dzięki.

Odpowiedz»
  • sencha
    sencha · 07-04-10 07:54 · do góry^

dziękuję za pamięć :) chętnie wezmę pod uwage inne biustonosze :) jestem otwarta na propozycje :) A może miałabyś jeszcze jakiś sportowy biustonosz? na fitness i siłownię, więc żeby przesadnie nie usztywniał :)

Odpowiedz»
  • Emka
    Emka · 07-04-10 10:31 · do góry^

Aguś,to zamów dla mnie ten koralowy Essence 70D :)
    niestety Athena może mieć dla mnie za długie ramiączka,żałuję bardzo,bo jest urocza:(
    no i czekam na Fiore białą,pamiętasz o mnie :)?

milja6@wp.pl
    potrzebuję 32DD/32E

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 07-04-10 14:11 · do góry^

sencha - tak, sportus też się znajdzie na Ciebie.
    emka - oki, zamówię. O białym fiore pamiętam. Jak tylko będzie u producenta - zamówię.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • sencha
    sencha · 07-04-10 14:16 · do góry^

w takim razie nie mogę się doczekać :)))

Odpowiedz»
  • sencha
    sencha · 07-04-10 14:27 · do góry^

tak w ogóle widzę, ze promocje są na sporciaki! jupi! :)

wszystkie mi się podobają ;)

Odpowiedz»
  • magdus
    magdus · 07-04-10 20:51 · do góry^

emka - mam nadzieję, że wrzucisz fotki w tym koralowym essence :)

they say watch what you ask for cause you might receive

mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 07-04-10 22:14 · do góry^

poświątecznie przeceniłam honeycomba, opulencję i neve z audelle. Zapraszam :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • sencha
    sencha · 08-04-10 13:35 · do góry^

rozpieszczasz nas :))))

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 08-04-10 14:59 · do góry^

no ba! :)))

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 08-04-10 17:37 · do góry^

No i następna mnie kusi :/ Jak nie Kasieńka piękną, wiosenną Frances, to Ty Honeycombem, na którego od dawna ostrzę sobie pazurki.

Może w takim razie któraś z Was zachce mi powiedzieć skąd mam kasę brać na te wszystkie staniki, co? ;>

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 08-04-10 21:50 · do góry^

honeycomb ma lepszą cenę, bo już ostatki, niestety. Czas powoli na nowy sezon :)
    Wredna - nic nie mów.... ja muszę całą szufladę wymienić, caluteńką (no oprócz majtek... )

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • strawberry_field
    strawberry_field · 08-04-10 22:50 · do góry^

Agusia to ja zamawiam honeycomba miękkiego 70DD ! jak przyjdą kaśki i destiny to może mi wyślesz zbiorczo? :)

Odpowiedz»
  • zlotamalinka
    zlotamalinka · 09-04-10 14:00 · do góry^

Łoj Agu ratuj ! Właśnie powyciągałam różne bikini z szafy, bo mam karnet na basen i miałam ochotę pójść, ale jednak nie wpadłam wcześniej na to, żeby sprawdzić czy mam co na siebie założyć. I co? Przymierzyłam wszystko: od trójkątów po usztywniane i wszystko jest ZA MAŁE :( Wszystko, wszystko. Buła za bułą. Aguś a może ja przymierze u Ciebie Azure ? Widzę, że masz z niebieskiego 70DD. Szczerze powiem, że bardziej podoba mi się mocha lub top planet, ale to nad tym będę się zastanawiać później. Czy ja będę mogła wpaść do Ciebie i Ci trochę poprzeszkadzać ? (najbardziej pasuje mi jutro bądź w poniedziałek, ale dostosuje się do Ciebie).

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 09-04-10 22:51 · do góry^

strawberry - myśmy się już dogadały na gadulcu :)
    malinko - zapraszam w poniedziałek :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • zlotamalinka
    zlotamalinka · 09-04-10 23:01 · do góry^

Dzięki wielki Agu. Będę, będę oczywiście. Co do godziny to jeszcze się dogadamy. A jaką porę dnia/ godzinę preferujesz?

Odpowiedz»