Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• rei14
    rei14 · 15-04-10 22:05 · do góry^

Błagam....

Odpowiedz»
  • magdus
    magdus · 15-04-10 22:13 · do góry^

rei - lepiej napisz do Agu na maila :) n jej stronie w kontakcie jest :) tam będziesz mogła wszystko opisać - jaki jest twój biust - jędrny czy bardziej lejący, jaki kształt ewentualnie przypuszczasz :) mi Aga pomogła wybrać Essence. super leży :)

they say watch what you ask for cause you might receive

mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl

Odpowiedz»
  • rei14
    rei14 · 15-04-10 22:18 · do góry^

Dziękuję Magdus :)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 15-04-10 22:22 · do góry^

Tu też byś się na pewno doczekała odpowiedzi, ale widzę, że sprawa bardzo pilna, więc może rzeczywiście lepiej na maila :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 15-04-10 23:44 · do góry^

Dziewczyny, nie bijcie, ale byłam dziś na Brafittingu przy kawie i ledwo widzę na oczyska, nie odpisałam na straaaasznie dużo maili, ale byłam dziś totalnie sama, bez opienkunki do syna, bez Justysi, i nawet podczas jednej rozmowy telefonicznej Krzycztof mi narobił takiego ambarasu w szafce, że potem sprzątałam godzinę.
    Ledwo wszystko ogarnęłam. Maili nie ogarnęłam, wysyłek nie ogarnęłam i przelewów też :(
    Jutro wszystko nadrobię, obiecuję!!! Dobrze?
    Aha, tylko napiszę, że niestety piżmka się sprzedała i nawet nie mogę zrobić już w niej zdjęcia. Jutro Justynkę poproszę, żeby zrobiła swojej, bo ona ma.
    Ale się ona tak bardzo spodobała i jest tak bombastyczna, że będę ją zamawiać NA PEWNO.
    To dobranoc.

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 16-04-10 00:15 · do góry^

Odpowiem za nas wszystkie, że się nie gniewamy :)
    Pozdrowienia dla odkrywającego świat Krzycztofa :))

Zmartwiłaś mnie tylko trochę tą informacją o piżamce :( Byłam już w zasadzie zdecydowana, chciałam się tylko upewnić. Pewnie nie dałoby się jej sprowadzić przed weekendem majowym? :(

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 16-04-10 08:34 · do góry^

Muszę się wyżalić i ponarzekać na swoją głupotę.
    Dodałam już wczoraj nawet do koszyka i koszulkę i Honeycomba, bo chciałam kupić razem, ale się wstrzymałam, bo chciałam poczekać na odpowiedź. No i mam za swoje - obie rzeczy sprzedane :(((
    Aaaaaaaaaaaa, dlaczegoooo? :(((

Idę pogrążyć się w rozpaczy. Nie ma to jak przegapić zajefajne promocje. :(((

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-04-10 10:38 · do góry^

jestem_wredna - zarówno koszulka jaki i honey będą jeszcze i je odłożę specjalnie dla Ciebie. Nie obiecuję, że to będzie przed weekendem majowym, bo może być, że nie zdążymy, ale masz moje słowo, że nie zostaną dorzucone do sklepu, zanim się nie zdecydujesz. Zgoda?
    Resztę maili i tu na wątku odpowiem niedługo.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-04-10 14:16 · do góry^

czekoladko - a essence? Podoba Ci się?
    Aha, i biała opulencja jest jeszcze jedna w rozmiarze 30DD. Wypada dużomiskowo, więc taki rozmiar bym Ci polecała.
    rei - Tobie odpowiem mailowo.
    Czy kogoś pominęłam? Bo latam jak z pieprzem :D

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • rei14
    rei14 · 16-04-10 14:41 · do góry^

Super! W takim razie cierpliwie czekam na Twoją odpowiedź, mam nadzieję, że dobierzesz mi jakiś fajny staniczek powiększający i dobrze dopasowany :)))
    Zresztą po zagłębieniu się w temacie, nie mam co do tego żadnych wątpliwości :)
    Jeszcze raz z góry baaaaardzo dziękuję :)))

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 16-04-10 16:57 · do góry^

Agu, Ty kobieto niedobra! Właśnie zobaczyłam na Facebooku coś Ty narobiła! Gossardem mnie kusisz, taak? Z torbami mnie puścisz, przecież ja zakochana jestem chyba w połowie asortymentu onlyher, a tu teraz jeszcze Garlandy i Esprity! Mąż mnie niedługo z domu ze stanikami wywali (aczkolwiek na chwilę obecną jest ich chyba tylko ze 3, w których chodzę, a nie jestem z nich w pełni zadowolona...)

Kto robi ze mną jakiś skok na bank? A może założymy jakiś biznesik?

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 17:55 · do góry^

Zostałam skierowana tutaj w poszukiwaniu pomocy :) Ostatnio moje staniczki to niewypały do kwadratu (a może i nawet sześcianu), mam 68 ciasno pod biustem, 80-81 w biuście. Idąc za dotychczasowymi radami chciałabym coś niezabudowanego może jakiś DM :) Mogę prosić o radę w jaki staniczek zainwestować? :)

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 18:00 · do góry^

jeszcze dodam że te dwa modele wpadły mi w oko Pour Moi? Opium Jade i DM Clara Bow, ale nie mam pojęcia w jaki rozmiar celować...

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-04-10 19:27 · do góry^

Chętnie podpowiem, a ile masz pod biustem luźno?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 19:29 · do góry^

Pod jednym ze staników pisała, że:
    Sacrament, 15-04-10 22:00
    mam luźno jakieś 71 cm

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 19:30 · do góry^

72-73 cm

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 19:31 · do góry^

No i skłamałam:D

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 19:31 · do góry^

w porywach nawet 71 jak wyżej napisano :) jakoś ciężko stwierdzić dokładnie

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 19:33 · do góry^

W przypadku opium to chyba to 73 jest najważniejszym wymiarem:)

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 19:38 · do góry^

czyli... pewnie powinnam wybrać 70tkę?

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-04-10 19:44 · do góry^

W Opium 70B i pewnie na drugiej haftce by trzeba było nosić. Ja niestety już tego rozmiaru nie mam, jedynie 65C, który będzie wg mnie za ciasny.
    W Klarci pewnie też 65 będzie ciasne. Tzn. zapniesz się, ale może piłować, a oddychać trzeba. W tej chwili nie mam 70B, ale myślę, że w okolicach weekendu majowego powinno się jeszcze pojawić.
    Przejrzyj w ogóle stronę i daj znać co Ci się podoba. Podpowiem czy warto próbować. W końcu każda z nas ma inny gust :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 20:07 · do góry^

Jezebel Desire Demi Unlined i half cup Audelle Honeycomb - wizualnie te dwa wpadły mi w oko. szukam czegoś mało zabudowanego...

Odpowiedz»
  • Sacrament
    Sacrament · 16-04-10 20:12 · do góry^

chociaż aktualnie jestem na etapie takim, iż obojętnie jakby ten staniczek nie wyglądał grunt żeby był dobrze dobrany. Bo brak mi jakiegokolwiek pasującego. A sama jeszcze się słabo orientuję co by na mnie leżało dobrze :)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 20:15 · do góry^

Szkoda, że Clara Bow 65C może być przyciasna... myślałam, że będzie akurat:/

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 20:17 · do góry^

Dobra, ja się już nie "wtrancam", ale rezultatu bardzo jestem ciekawa:D

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 16-04-10 20:17 · do góry^

Może pomyśl jeszcze nad Espritem? Te koronkowe przezroczystości są bardzo seksowne no i jak widać po katalogu ten model świetnie leży w mniejszych rozmiarach :)

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 20:19 · do góry^

Ale cena jest zawrotna... przy okazji Espirita, to chciałam obejrzeć wymiary fullcapa i zamiast na blog wyrzuca mnie na stronę startową sklepu:/

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-04-10 20:20 · do góry^

honeycomb jak najbardziej w 65B, esprit w 65C również. Jeśli chodzi o Klarcię to wiadomo, zależy od ściśliwości, wg mnie ten stanik w 65 jest naprawdę bardzo ścisły i przy 1-haftkowym zapięciu potem nie zawsze wygląda to za dobrze.
    Próbować warto ew. po to, zeby się zorientować czy model się w ogóle nadaje.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 16-04-10 20:21 · do góry^

Rysiu - dla Ciebie full Cup będzie niestety za luźny. Nie jest tak ciasny na wersja balkonikowa.
    Jeszcze nie wymierzyłam wszystkich i dlatego przerzuca na główną.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 16-04-10 20:24 · do góry^

Ehhh... a znowu się napaliłam, coś mi się wydaje, że jak chce mieć czerwony stanik, to bedę musiała spróbować czerwonego plisowanego Effiniaka

Odpowiedz»