www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
debris
Mimo że tak całkiem małobiuściasta nie jestem, to w moim odczuciu inaczej leżą zarówno HP i CH z nowej kolekcji. Innych krojów jeszcze nie próbowałam. I niestety tyle nowych effuniaków ... 16 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jennygump
Na Walentynki 10 % rabaty na staniki a figi, body i gorsety aż 15 % taniej !!!! Powiedzcie wszystkim, przyprowadzajcie mamy, siostry i przyjaciółki :) Panowie najlepszym prezentem dla kobiety jest bon podarunkowy na ... 17 minut temu · theBOOB Szczecin -
rightnow111
Mam podobny problem, po poukładaniu wszystkiego w staniku mam nawet małe zgięcie pomiędzy fałdką i piersią. Jednak po kilku ruchach wszystko wraca na miejsce, a niejednokrotnie ramiączko pogłębia wrażenie fałdki ... 20 minut temu · wychodzące fałdki przy pachach -
jogurtwaniliowy
emeska, krój HP jest inny w Ninie, a inny w Fuksji. Te staniki po prostu inaczej leżą. Biorąc pod uwagę dziwnie leżące plunge, niektórzy się zastanawiają, czy to tak zawsze ... 41 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
jogurtwaniliowy
No ja powiem tylko tyle, że oby faktycznie ta decyzja była taka dobra. Bo stare małobiuściaste klientki zaczną się powoli wykruszać. Ja effu-upaa nie kupię. Pasuje mi już tylko krój ... 43 minuty temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
emeska
a co do okrojonej rozmiarówki - ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem, że szycie pewnych rozmiarów dostępnych od ręki jest nieopłacalne i tego, że producent nie zamierza się dokładać do ... 48 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
kaha
^ 1 godzina, 12 minut temu · sprzedam freya rio 28G czerwona -
emeska
ja tam nie widzę, żeby PL zmieniły krój. moim zdaniem to kwestia materiałów. nie ma już miękkich koronek, które były podatne na delikatne odkształcenia i maskowały ewentualne bułki przy krawędzi ... 1 godzina, 17 minut temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II -
futrzata
up ! 1 godzina, 24 minuty temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
edik77
".... to też wiele tłumaczy.... " Co tłumaczy, pani Ewo? Czuję się wywołana do tablicy, gdyż również otrzymałam effu-upa do testowania. Niedługo potem opisałam w mailu pierwsze wrażenia i zapytałam w jakiej ... 1 godzina, 24 minuty temu · www.ewa-michalak.pl effuniak II

Czy będzie jeszcze Keia Pink Riva w innych rozmiarach? poszukuję 30dd.
oeuf.en.chocolat@gmail.com
Agusiu, dodałam zdjęcia - mam nadzieję, że dostatecznie wyraźne, choć nie są najlepszej jakości. Jeszcze je będę wymieniać.
No więc jestem teraz w dołku rozmiarowym, biust mam jak w szufladzie, a chciałabym, żeby pod bluzką wydawał się większy i najlepiej szpiaczasty ;)
arabellę sorbet 30f/32e kupię, ale niedrogą.
nuageuse - niestety nie :( 30 się podobno już skończyły. Pozostaje Ci szukać w innych sklepach.
Kindafunny - podumam jeszcze nad Tobą :)
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
W imieniu mojej przyjaciółki chciałam jeszcze raz podziękować za wczorajszy brafitting :) Jest zachwycona Audelle (ja zresztą też, na pewno po nią wrócę) i już planuje kolejne zakupy w przyszłym miesiącu :)
Jestem nieanonimową stanikoholiczką i jestem z tego dumna :D
W imieniu mojej przyjaciółki chciałam jeszcze raz podziękować za wczorajszy brafitting :) Jest zachwycona Audelle (ja zresztą też, na pewno po nią wrócę) i już planuje kolejne zakupy w przyszłym miesiącu :)
Jestem nieanonimową stanikoholiczką i jestem z tego dumna :D
cieszę się, że jest zadowolona. To jakieś pocieszenie po ostatnich nieszczęściach dopasowaniowych u balkonetkowiczek, którym tak mocno chciałabym pomóc...
www.onlyher.pl
Aguś sądzisz, że opiumek w obwodzie 65 będzie na mnie dobry? A jak tak to jaka miska?
KUPIĘ effuniaki w rozmiarach 65a lub 70a/aa lub freyę deco 60d :)
mail: chamsin2 @ gazeta.pl
boję się o fiszbiny, ale jeśli już to 65C.
www.onlyher.pl
To ja jeszcze tak w oczekiwaniu na Cinder i Honeycomba chciałam Ci szepnąć, Agu, żebyś miała w pamięci mój biust (ale zabrzmiało) i podpowiadała w czym byś mnie widziała ;)
j.wredna @ gmail.com
To ja jeszcze tak w oczekiwaniu na Cinder i Honeycomba chciałam Ci szepnąć, Agu, żebyś miała w pamięci mój biust (ale zabrzmiało) i podpowiadała w czym byś mnie widziała ;)
j.wredna @ gmail.com
Agu napisałam do Ciebie maila. Jak będziesz miała chwilkę to odpisz.
jestem_wredna - wciąż pamiętam. W ogóle już mi się śnią te wasze biusty ;)
I ostatnich kilka niepowodzeń. W dodatku mi się jakiś mega katarus przyplątał i mam lekki spadek formy. Z góry przepraszam za opóźnienia w mailach. Próbuję między kichnięciami spiąć umysł.
annjk - odpisałam.
www.onlyher.pl
Agus to dużo zdrówka życzę.
Chciałam spytać czy rozmiary essence będą jeszcze uzupełniane?
Agu, jedź na wakacje :) (ale nie na plażę topless! ;p)
dużo zdrowia!
alex - będą, będą. Jak chcesz konkretny to napisz do mła.
kindafunny - wakacje, ehehehe, dobry dowcip :D A czemu nie na plażę topless? :>
Dzięki za życzenia.
A PSIK!!!! :D
Próbuję zmontować zamówienie do audelle i normalnie się nie mogę skupić. Patrzę w tabelkę jak sroka w gnat...
www.onlyher.pl
niech jedzie topless! wygrzeje się dziewczyna i staniki przestaną jej głowę zaprzątać :P
zdrowiej :)
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
nie na plażę topless, bo byś się cały czas zastanawiała, jakie staniki plażowiczkom dobrać. :D
Lepiej w bieszczady! :)
o właśnie! tak też powiem z lokalnym patriotyzmem - Bieszczady :)
ach Aguś, jak mnie ciebie czasami tutaj żal, jak zaglądam ile pytań dostajesz i maili :) zdecydowanie nie możesz powiedzieć, że nie zabierasz pracy do domu ;)
a sny stanikowe znam. straaaaasznie ciężko się przy nich wyspać :p
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl
bo ja pracą właściwie żyję...
dziś się obudziłam z myślą, że dla annjk chyba będę miała jeszcze jedną propozycję, a potworkowi trzeba naprawdę niskiego mostka. Źle ze mną (?). I popełniam w końcu wpis na blogasku.
Magdus - dzięęki, kochana. Nie narzekam wcale na zapytania i ilość maili. Im więcej tym lepiej, bo szansa na szczęśliwe biusty.
kindafunny - ja wolę w tym stanie nad morze, bo w górach bym wyzionęła ducha obecnie :D
gosha - dziękować :)
www.onlyher.pl
Aguś a co Ty dla mnie wymyśliłaś? No powiedz, powiedz, bo ja nie będę spać w nocy!
annjk - a nie powiem, bo potem rozczarowania. Lepsze jest miłe zaskoczenie, czego bym sobie i Tobie życzyła.
www.onlyher.pl
wstawiłam nowy zakup !
Aż wredziora, nie chce zdradzić! To wysyłaj szybko, bo już nie mogę się doczekać!
Agus, alez Bieszczady jakie to gory? ;) piza tym zawsze zostaje Zalew Solinski i lodka np :) nasze powietrze tak ci przefiltruje pluca, ze od razu katar przejdzie :) toz to przeciez u nas nawet drog nie ma, zeby mialo co zanieczyszczac :p
a twoja troska jest wrecz nieoceniona. zwlaszcza przy tak wybrednych biustach jak chocby moj, mojej siostry, annjk czy juz zgubionej kajki :)
skoro wszyscy pytają to i ja zapytam;)
a konkretniej chodzi mi o: DM Monroe Strapless Bra Czarno-Purpurowy, czy to 65dd ma szanse na mnie pasować??:) zgłaszam się pierwszy raz więc zgadnięcie "na oko", ale co fachowiec to fachowiec, a nie ja ciemna masa;) Generalnie z wymiarow podanych na blogu wydaje mi się, że ok, bo lubię być przygnieciona obwodem, fiszbina szersza niż 14 cm działa mi na nerwy, przypuszczam tylko, że miseczka może być na styk...ale przydałby mi się ciemny stanik i jeszcze w połączeniu z odpinanymi ramiączkami to już luksus:)
toteż pięknie się uśmiecham o poradę:):)
Chyba jednak essence nie dla mnie buuuuuuuu, jeśli miski i obwód są standardowe to wzięłabym 65d, ale fiszbina jest strasznie szeroka, 14cm to już za dużo dla mnie ;-(, a tak mi się podoba.
asia - 65DD możesz próbować. Chociaż patrząc na Twoje zdjęcia, to obawiam się o mostek.
alex - ten stanik ma dość szerokie fiszbiny. Dla Ciebie mogą być faktycznie zbyt szerokie.
www.onlyher.pl
alex24, dla mnie fiszbina wypada podobnie w essence jak w euphorii :)
też się boję tego mostka:/ choć zauważyłam, że najgorszy dla mnie jest taki "pośredni", a ten jest dość wysoki więc może jakoś da radę:) chyba zaryzykuję, bo zbliża się sezon weselny i coś by się przydało bezramiączkowego:)
Agu, a będzie może Clover do Lepela? Albo Constance?
j.wredna @ gmail.com