Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• agugabi
    agugabi · 06-05-10 21:22 · do góry^

wild rose już nie będę miała :(
    A jaką wysokość mostka ma minerva?

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • megane
    megane · 06-05-10 21:59 · do góry^

Szkoda :) ale jestem otwarta na inne propozycje.
    Minerva ma mostek 7,5 cm ;/

yuuuhi [at] interia.pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 06-05-10 22:12 · do góry^

Jak to Wild Rose nie będzie? :(( No kurczę, a tak spodobał się i mnie i mojemu TZowi - myślałam, że go przy jakiejś okazji na ten komplecik naciągnę :/

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-05-10 22:22 · do góry^

Z niskim mostkiem są wszystkie Keia Pink. Spokojnie możesz ich próbować.
    Z pour moi widziałabym na Tobie na pewno Opulencję. Balkoniki z audelle mają taki mostek jak minerva - raczej odradzam. Deco Rose zresztą jest tylko 0,5 cm niższy.
    Z Gossarda Garland na pewno.
    Spróbowałabym pewnie tshirta z Pour Moi, bo ma niski mostek. Dumam nad essence, ale on jest bardzo ciasny, chyba musiałabyś spróbować 75.
    Ile masz luźno pod biustem?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-05-10 22:24 · do góry^

wredna - no skończył się już, to zeszła kolekcja. Ty chyba lubisz bardziej kulkowy kształt, a wild rose naprawdę daje zadziory :) Aczkolwiek na stożkach leży fajnie, ostatnio go kupiła u mnie jednak dziewczyna w rozmiarze 65B (deco rose) i wyglądała bombowo. Znam jednak mnóstwo klientek, które chcą kulki i koniec :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 06-05-10 22:54 · do góry^

Jeśli to do mnie to lubię oba kształty ;) zależnie od humoru, bluzki którą mam na sobie i w ogóle różnych czynników ;)

A szkoda, że się skończył, bo kolorystyka mi się podobała (nie mam pojęcia skąd wzięło się u mnie ostatnimi czasy upodobanie no różanych róż o_O). Cóż, może Clover...

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • megane
    megane · 06-05-10 22:55 · do góry^

A Honeycomb też ma taki wysoki mostek, prawda? bo bardzo po mi się podoba.
    Z Keia Pink nie podchodzi mi zupełnie wzornictwo, a szkoda bo fifi byłby cudownie niski chyba...
    Zastanawiam się na Opulence z Pour Moi.

Luźno mam 78 cm, ścisło 74, w biuście 94, w zwisie 97, jak widać na zdjęciach mam duży odstęp, płaskoklacie, i czego nie widać na zdjęciach, wąską i niską podstawę piersi. [zdjęcia w tych w miarę dobrych stanikach są robione w górce, normalnie wygląda to trochę... smutniej]

yuuuhi [at] interia.pl

Odpowiedz»
  • asia441
    asia441 · 06-05-10 23:02 · do góry^

grrr u mnie sie poczta zbuntowala i jeszcze paczuszka nie doszla;(

Odpowiedz»
  • megane
    megane · 06-05-10 23:27 · do góry^

Myślałam o Opulence, też miękkim, ale kuszący ten żelek... nie wiem tylko czy ma szanse na mnie leżeć? Przepraszam, że tak zamęczam... :(

yuuuhi [at] interia.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 06-05-10 23:37 · do góry^

megane - honey jest wysoki (tak jak minerva).
    Miękka Opulencja ma szansę dobrze leżeć, tu brałabym miseczkę mniej, bo to dużomichowiec. Co do żelka... hmmm... on leży najlepiej na biuście dość mocno związanym z klatką piersiową. Krople mają pustki w górze miski.
    Fifi mam 70F, ale boję się, że Cię udusi. Chyba, że z przełużką.
    Właściwie większość halfów ma ok. 7 cm mostki. To standard w twoim rozmiarze.
    A jeśli plunge to może effuniak? :)
    wredna- ja Cię zaraziłam moją miłością do kwiatków ;)
    Mogłam Ci wysłać deco to byś chociaż sprawdziła czy ten krój Ci pasuje...Ech, no następnym razem trzeba myśleć.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • megane
    megane · 07-05-10 00:28 · do góry^

Na Effuniaka też się zamierzałam, ale zaskoczyła mnie wyprzedaż i nie ma na razie nic interesującego dla mojego rozmiaru :) [ja nie jestem cielako/pastelo-lubna ;)))]
    Myślę, że F z fifi byłaby za duża, ale opulencja mnie kusi coraz bardziej, cudna jest ta różowa wersja i podoba mi się wąskofiszbinowość, ale zastanawia mnie głębokość miski... 23 cm to mniej niż inne moje staniki (ale one też mają szerszą fiszbinę. No nic, będę próbować 70DD.

yuuuhi [at] interia.pl

Odpowiedz»
  • megane
    megane · 07-05-10 00:31 · do góry^

O nie, właśnie zobaczyłam, że wersja purple ma szersze fiszbiny :(

yuuuhi [at] interia.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 07-05-10 00:32 · do góry^

wszystko zależy od sposobu mierzenia. Nie zauważam żadnych różnic między nimi, nakładając stanik na stanik :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 07-05-10 00:34 · do góry^

Następnym razem, bo następny raz na pewno będzie :)

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • sspaula
    sspaula · 07-05-10 14:26 · do góry^

Agu doszła o Ciebie paczuszka??? bo zaczynam się martwić... do mnie zamówienie jeszcze nie doszło:(

Ehhh, po prostu się jeszcze uświadamiam :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 07-05-10 15:06 · do góry^

właśnie doszła. Może i Twoja dziś dotrze.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • sspaula
    sspaula · 07-05-10 15:29 · do góry^

Dobrze że chociaż Twoja dotarła:) a ja na swoją cierpliwie czekam, mam nadzieję że jeszcze mnie listonosz zaskoczy:)

Ehhh, po prostu się jeszcze uświadamiam :)

Odpowiedz»
  • asia441
    asia441 · 07-05-10 18:17 · do góry^

dotarła do mnie paczuszka dziś, ale ze smutkiem ogromnym smutkiem zawiadamiam, że żaden rozmiar nie jest dobry;(;(;( ajajaj tak się napaliłam na niego:(:(:( a jeszcze jak na złość nie mam aparatu, żeby fotki zrobić dzisiaj:/

generalnie w każdym mostek odstaje tak samo jak w poprzednim, coś chyba nie jest ze mną po prostu kompatybilny ten model, jeśli chodzi o 70dd to gdyby mostek był ok i gdybym podszyła obwód to wydaje się, że miska byłaby w sam raz, ale tak mostek odstaje, micha wydaje się za wielka:/ zarówno z ramiączkami jak i bez

natomiast 65e z tego drugiego koloru raz, że mostek odstaje, a dwa że ten materiał co jest poniżej fiszbiny na dole stanika wygląda jakby było go zdecydowanie za dużo i albo odstaje albo się zawija pod spód

:( no straszna szkoda ehhhhh jutro będę zmuszona je odesłać i już wiem, że straplessa to tylko stacjonarnie będę mogła kupować

ale kto wie może za jakiś czas się na coś połaszę z onlyher (plungowatego najlepiej:))

Odpowiedz»
  • kindafunny
    kindafunny · 07-05-10 18:55 · do góry^

Agugabi - mierzyłam dziś stacjonarnie w Brafiterii białego St.Tropeza 65e.
    Leży na moim biuście absolutnie genialnie i gdyby nie to, że jest tak koszmarnie brzydki, normalnie bym kupiła.

Piszę, żeby być kolejnym argumentem na rzecz Twojej tezy, że to genialny stanik! :)

arabellę sorbet 30f/32e kupię, ale niedrogą.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 07-05-10 20:20 · do góry^

asiu - to było raczej do przewidzenia, ale nie martw się, na pewno coś Ci się uda jeszcze dorwać.
    kindafunny - oj tak, moim zdaniem jest genialny. W prawidłowym rozmiarze robi zdecydowane cuda.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Lapinee
    Lapinee · 07-05-10 21:17 · do góry^

Nie znacie się ;P Nie jest genialny, bo ma głupią rozmiarówkę, o! :(

j.wredna @ gmail.com

Odpowiedz»
  • Subtelna
    Subtelna · 08-05-10 23:38 · do góry^

chciałam się zapytać, jeżeli mogę, czy polecisz mi Agugabi Ruby Pink Simone Padded Bra ? będzie na mnie dobry? jeśli tak to w jaki rozmiar mam celowac? 65G jest dostępne u Ciebie na stronie i to nawet w promocji! :) byłabym nim bardzo zainteresowana :)

Odpowiedz»
  • Subtelna
    Subtelna · 08-05-10 23:43 · do góry^

zastanawiałam się jeszcze nad "Ruby Pink Fifi Padded Bra kremowo-koralowy" ale tamten poprzedni zdecydowanie bardziej mi się podoba ;)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 09-05-10 07:40 · do góry^

Znalazłam juz ile masz w biuście i w zwisie. A luźno pod biustem?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • Subtelna
    Subtelna · 09-05-10 10:02 · do góry^

luźno pod biustem 70-71cm :)

Odpowiedz»
  • alex331
    alex331 · 09-05-10 14:18 · do góry^

Agugabi, proszę o pomoc w dopasowaniu rozmiaru w St. Tropez i Opulence. Moje wymiary to 75/100, standardowo noszę 32FF.

ADRES E-MAIL: alex331 małpa gazeta kropka pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 09-05-10 17:27 · do góry^

subtelna - napiszesz proszę maila? Miałabym kilka pytań dodatkowych i pewną propozycję.
    alex - napisz mi jeszcze wymiar pod biustem luźno i biust w zwisie i jakie miękkusy nosisz 32FF?

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • alex331
    alex331 · 09-05-10 17:46 · do góry^

Agu, luźno pod biustem 80, w zwisie 103-104. Miękkie noszę Fantasie Belle 32FF, Arabelka 30G, tango II 30GG, tango plunge floral 32FF, Pollyanna 32G.

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 09-05-10 19:34 · do góry^

St. Tropeza na pewno z obwodem 34 (bo 32 może dziobować) miska E (Musiałabym Cię zobaczyć w staniku), a Opulencję 32F.
    Oba są dużomiskowe, stąd moja propozycja. St. Tropez 32 pewnie też byłby dobry, natomiast dużo fajniejszy kształt biustu uzyskuje się w obwodzie niezbyt zaniżonym, a najlepiej wcale.
    Ale rozpiętością misek w podanych przez Ciebie biustonoszach jestem deko zdezorientowana, toteż propozycja bardziej opiera się na moim doświadczeniu.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • alex331
    alex331 · 09-05-10 20:04 · do góry^

Miseczka E? O jejku, już dawno takiej nie nosiłam, myślisz, że nie będzie za mała, jeśli kupuję coś z obwodem 34 to raczej miseczka F. Ale może faktycznie, w końcu jesteś fachowcem. Dziękuję za odpowiedź:-))

Odpowiedz»