Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

www.onlyher.pl

• agugabi
    agugabi · 25-08-09 22:54 · do góry^

Happyness- w 70C może byś się zmieściła, ale głowy nie dam, niestety. Spłaszczyłby sporo, wydaje mi się.
    Wuzecia - no coś popatrzę, chociaż jakby ktoś coś znalazł, niech krzyczy :)

www.onlyher.pl
    http://onlyher.blox.pl
    Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87

Odpowiedz»
  • Mukita
    Mukita · 25-08-09 23:01 · do góry^

@wuzecia,a gdzie leopardess widzialas?bo ja tylko na ich stronbie,droga jak diabli dla mnie;/ ani na ebay,ani an allegro,ani w zadnycm sklepie nie wyczailam,a tez mnie zwierzece wzory kusza,mrau:)

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 25-08-09 23:07 · do góry^

Jak chcę ten panterkowy Pour Moi? w 32DD ! ;-)))

Odpowiedz»
  • wuzecia
    wuzecia · 25-08-09 23:13 · do góry^

Mukita, są jeszcze resztki rozmiarowe na intimo4you :)

Odpowiedz»
  • Ava
    Ava · 26-08-09 13:41 · do góry^

Agugabi, pozwoliłam sobie wysłać Ci maila na adres sklepowy :)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 26-08-09 21:28 · do góry^

Malagracja - niestety model szyją od 70 :(

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 26-08-09 21:29 · do góry^

Aha. Jeszcze jedno. Działa "już" (chwała niech będzie Panu Informatykowi ;>) system rabatowy w sklepie. Szczegóły w zakładce rabaty. Pytania? Chętnie odpowiem :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ester
    ester · 26-08-09 21:46 · do góry^

czy system rabatowy uwzględnia zakupy, które były dokonane przed jego wprowadzeniem?

kontakt: ester. balkonetka @ gmail. com

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 26-08-09 21:54 · do góry^

no jasne :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 27-08-09 22:35 · do góry^

pytanie za 100 punktów ;) Czy jeśli podczas rejestracji prosiłabym o podawanie wymiarów, to nie jest to niestosowne?
    Bo wiecie co? Myślę, że uniknęłabym przynajmniej 20% wymian i zwrotów. A to przecież ważne dla obu stron.
    Zrobiłabym dodatkowe rubryki po prostu.
    Dajcie znać co o tym sądzicie.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 27-08-09 22:37 · do góry^

Moim zdaniem nie jest to wcale niestosowne, wręcz przeciwnie. Dostosowywanie się do osobistych preferencji każdego klienta. Mi się podoba :)

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • regula_przekory
    regula_przekory · 27-08-09 22:40 · do góry^

Skoro prezentuję zdjęcia swojego biustu w sieci to czemu mam nie wpisać swoich wymiarów? :D Ja jestem za :)

Odpowiedz»
  • coquelicot
    coquelicot · 27-08-09 22:54 · do góry^

popieram! :)

milkafr@tlen.pl
    gg: 2275155

Odpowiedz»
  • burn_it_up
    burn_it_up · 27-08-09 23:09 · do góry^

Ja również.To bardzo pomocne przy internetowych zakupach.

burn_it_up@wp.pl kontakt w sprawie bra-swap :)

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 27-08-09 23:24 · do góry^

dobry pomysł z wymiarami :)

a kiedy przyjdzie dostawa Opium? :)

Odpowiedz»
  • ametyst89
    ametyst89 · 27-08-09 23:44 · do góry^

@psujka Podobno jutro ma być dostawa z Pour Moi? o ile czegoś nie pokręciłam :P

www.smallcup.blox.pl - Oaza niewielkich biustów

Odpowiedz»
  • iwona922
    iwona922 · 27-08-09 23:47 · do góry^

Tak, tak podobno jutro.. Czekam na swoje Opium Jade. :D

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 27-08-09 23:55 · do góry^

ja też, ja też :) zwłaszcza, że przez tą wyjątkową ciasność zaryzykowałam kosmiczny dla mnie rozmiar ;)

Odpowiedz»
  • iwona922
    iwona922 · 28-08-09 00:04 · do góry^

Haha, kosmiczny rozmiar:) No to wliczając połysk satyny, będzie całkiem kosmicznie;P
    Ja noszę 30G, a Opium ryzykuję 70F. Już nie tyle rozmiar mnie stresuje, co kształt biustu w nim. Patrząc na fotki mam wrażenie, że będzie coś pomiędzy szpiczasto-kwadratowo, ale mam nadzieję, że to tylko wrażenie. ;)

Odpowiedz»
  • psujka
    psujka · 28-08-09 00:29 · do góry^

mamy identyczne wymiary :D ale ja ostatnio odkryłam, że nie lubię się ściskać i lepiej na mnie leżą staniki z niezaniżonym obwodem, więc wzięłam 75E :D

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 28-08-09 00:42 · do góry^

Jutro (tzn. dziś) będą staniczki. Sama drżę kobiety co to będzie. Jakby co będę hurtem odsyłać i coś tam zaradzimy nie?? :) Nie martwie się, czuję jakoś pod skórą, że będzie dobrze. A w razie czego, coś wymyślę :) Możecie na mnie liczyć.
    Ale wybaczcie mi, rozsyłać Opiuma będę w pon., bo kurier ma tendencję do przybywania do mego domostwa wtedy kiedy moje dzieci krzyczą jeść czyli w godzinach późno popołudniowych i okiełznanie tylu zamówień ( z czego się bardzo cieszę oczywiście :D) graniczy z cudem, mimo, że moja córcia dzielnie przystawia pieczątki i wkłada faktury do kopert.
    Aha. A dodatkowe rubryki do wymiarów wrzucę, jeśli mówicie, że ok :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • iwona922
    iwona922 · 28-08-09 00:43 · do góry^

Też nie lubię ściskania, dlatego tego nie robię, jednak 75 to raczej wykluczone u mnie, bo podjeżdża. Nosiłam 75E przed uświadomieniem. ;o
    Nie wiem jak Ty, ale ja pod biustem 70 mam, bez ściskania, jak się ścisnę to wychodzi 67-68cm, więc dlatego kupuję 65.
    Nie mogę się doczekać Opium! *_*

Odpowiedz»
  • india
    india · 28-08-09 09:14 · do góry^

Wymiary mogę wpisać w rubryczki - dla mnie żaden problem. Qrczę, w pracy czeka na mnie St.Tropez a zobaczę go dopiero w poniedziałek. Zastanawiam się właśnie jak tu przeżyć te parę dni =P

Odpowiedz»
  • sellenka
    sellenka · 28-08-09 10:14 · do góry^

Mogę wpisać swoje wymiary, ale:
    1. robię zakupy nie tylko dla siebie
    2. jestem nietabelkowa ( z tabelki wynika że powinnam nosić 60E, które w realu jest za małe, noszę albo 60F (miski po szyję), albo 65DD.

Niestety zwrotów chyba nie da rady uniknąć. Bo tabelki tabelkami, a biusty biustami...

buuu... decadence (panterka) też mi się podoba, nawet w schowku ją mam... a lepardess miss mandalay zaczęła mi dziwnie dziobować... sahara masquarade zrobiła się małą... i gdzie ja następnego zwierzaka upoluję?

jedyna wada staników- ukrywa się je pod ubraniem :)

http://promocjestanikowe.blox.pl/html

Odpowiedz»
  • blueberry
    blueberry · 28-08-09 10:29 · do góry^

"pytanie za 100 punktów ;) Czy jeśli podczas rejestracji prosiłabym o podawanie wymiarów, to nie jest to niestosowne?"

E tam. Jeśli tylko to nie będzie rubryka obowiązkowa, to bardzo dobry pomysł. Ja tam się nie obrażę ;-)

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 28-08-09 11:03 · do góry^

india - trzymam kciuki
    sellenka - ale muszę Ci powiedzieć, że dziewczyny balkonetkowe często bardzo piszą i pytają o wszystko. Ja myślę o tych polach do wypełnienia dla "zielonych", na pewno to ułatwi. Wymian się nie uniknie, to wiadomo, ale próbować minimalizować można, prawdwa? :)
    blueberry - nie jest obowiązkowe. Właśnie informatyk działa :)

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • agugabi
    agugabi · 28-08-09 11:05 · do góry^

Aha, smutna wiadomość. Decadence wyprzedane :( Ma być od grudnia nowy zwierzaczkowy model w Pour Moi. Dam Wam znać jak tylko przyjdzie katalog.

www.onlyher.pl

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 28-08-09 11:44 · do góry^

Szkoda z tym panterkowym Decadence. :-( Nowy zwierzaczek od grudnia? Żeby tylko kolorki mi pasowały, bo zwierzaczki mogą być różne. Ale poczekam i zobaczę.

Odpowiedz»
  • sellenka
    sellenka · 28-08-09 12:07 · do góry^

ale muszę Ci powiedzieć, że dziewczyny balkonetkowe często bardzo piszą i pytają o wszystko. Ja myślę o tych polach do wypełnienia dla "zielonych", na pewno to ułatwi. Wymian się nie uniknie, to wiadomo, ale próbować minimalizować można, prawdwa?

prawda, prawda.

choć mnie jak pierwszy kalkulator wyliczył 60 E i zamówiłam tango to po pierwsze się trochę przestraszyłam, po drugie miski mi nie powiewały, a były po prostu puste, po trzecie zniechęciłam się maksymalnie do eksperymentów z nowym rozmiarem.
    na szczęście zaraz zachorowałam na aragorna, kupiłam 65D, i choć też miałam w nim luzy, to przynajmniej nie takie jak w tym nieszczęśliwym tangu.

więc kalkulator i tabelki sobie, a biusty sobie. może warto do nowego nabytku klientek pisać żeby brały np 2 rozmiary na próbę, albo nie zaniżały aż tak obwodów, a miski nie zawyżały...

niech balkonetkę poczytają :)

jedyna wada staników- ukrywa się je pod ubraniem :)

http://promocjestanikowe.blox.pl/html

Odpowiedz»
  • pierwszalitera
    pierwszalitera · 28-08-09 12:13 · do góry^

Czy mogłabyś powiedzieć jeszcze coś o tych panterkowych majteczkach? Oznaczone są one bowiem rozmiarami 36-38 i 38-40. W innych sklepach mają zwykłą brytyjską rozmiarówkę. Czy u ciebie 38-40 to rozmiar 12, czy 14? Pytam, bo być może stanik uda zdobyć mi się w innym sklepie, chociaż bardzo niechętnie płacę kartą kredytową i możliwość płatności za pobraniem, to dla mnie wielka wygoda, ale majteczki mają w tym sklepie już tylko w rozmiarze 12, czyli właściwie 38, a ja lepiej czuję się chyba w 40, czyli 14. A może te majtki są dosyć duże?
    I takie już całkiem głupie pytanie na koniec, sprowadzić z angielskiego sklepu tego stanika dla mnie pewnie nie możesz? Kupiłabym po twojej cenie, która jest wyższa i zrezygnowałabym z możliwości zwrotu. Na serio. Ale pewnie taki service, to już trochę za wiele wymagane, co? ;-)))

Odpowiedz»