www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
niebieskikamyk
up 8 minut temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 8 minut temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 19 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 27 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 33 minuty temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 34 minuty temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 49 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 50 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 55 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
melisska
Masz rację Emka :) Tak pisałam szybko i nie zastanowiłam się - faktycznie to będzie z półtorej miski mniej. W dodatku Sienna ma dla mnie jakieś potworne fiszbiny wbijające się w pachę ... 1 godzina, 1 minuta temu · Sienna - malomiseczkowa?

Noo, takie są plany, a co przyniesie życie to zobaczymy :)
Ależ będę miała blisko, żeby przymierzać stacjonanie, ah! :D
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
@potworek9: kurcze przeczytałam że szukasz męskiego petala i zastanawiałam się ale osochozi :D definitywnie 8h w pociągu + praca to nie jest dobry zestaw dla kumania czegokolwiek :D
Wiesz co coś w stylu Clary Bow lub inne cudeńko, które zrobi cos ładnego z moimi piersiami :). W zasadzie ja dekoltów nie noszę więc musi ładnie "robić" pod bluzką :)
anasana21@gmail.com
Agnieszko,doszedł mój zwrot?
milja6@wp.pl
potrzebuję 32DD/32E
anasan - myślę, że coś będzie.
Emka - właśnie odebrałam z poczty.
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
Agu, chciałabym jakiegoś ciemnego straplessa i wstępnie zastanawiam się nad DM Monroe i Audelle Bouquet. Któryś z nich ma szanse na mnie leżeć? I w jaki rozmiar celować przy 85/67 ścisło, 71 luźno?
oeuf.en.chocolat@gmail.com
A mój zwrot dotarł? Zawsze mnie stresuje jak wysyłam.
Nuageuse - myślę, że 65D z monroe mogłabyś spróbować.
zamirko - staniki dotarły, pieniążki odesłane.
www.onlyher.pl
Agu, czy mogłabyś zamówić dla mnie ten nowy model Pour Moi Tapestry? No i jaki rozmiar? Z wymiarów na blogu wnioskuję że... 75B chyba?? 70C już będzie miał chyba zbyt wąskie fiszbiny prawda?
No i co z tymi effuniaczkami w onlyher :)? widzę wymairy na blogu- czyli będą w sklepie?
nie dyskutuj z idiotą.
i jeszcze dwa pytania o Tapestry :
Na zdjęciu wygląda na biały, a w opisie stoi: waniliowy. To jaki on jest? :)
Jak jest krojona miska: jeden ew. dwa pionowe cięcia?
ładny jest... taki fauve'owski ;)
nie dyskutuj z idiotą.
amen :)
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl
to do tych uwag o twojej anielskiej cierpliwości :)
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl
ale że co? że za dużo pytań zadaję? :P
nie dyskutuj z idiotą.
Też mi się Tapestry podoba i też mi się z Fauve skojarzył. Miałby szansę na mnie pasować? To może kiedyś o nim pomyślę ;)
j.wredna @ gmail.com
Agu piżamka doszła, no i tak na dobrą sprawę, to żaden rozmiar nie pasuje, ale jeszcze walczę (ze sobą przede wszystkim, bo piżamka śliczna)by którąś zatrzymać, no ale jest problem, kiedy w szufladzie Kasieńka_bo napisała, że przesadzam, że spodnie nie są wcale takie duże, wzięłam je w łapki, żeby jeszcze raz obejrzeć, patrzę a tam wada na tyłku... :( i mam pytanie, czy będzie inny egzemplarz tych gatek w rozmiarze 38 na ewentualną wymianę? Ponoć kilka zwrotów miało być, bo bez tego niestety będę musiała zwrócić całość, bo dla mnie to niestety za duży wydatek, bym zostawiła piżamę, która po pierwszym praniu w ogóle może się rozlecieć... :(
A nie przepraszam, wyszło by na to, że mam dar prorokowania:D O gatkach napisała później, do obejrzenia skłoniła mnie jej wypowiedź o luźnym obwodzie pod rozmiarem 40... w sumie to po grzyba je oglądałam, żyłabym w nieświadomości i miała super piżamkę na wyjazdy :/
Gosha - ja bym najpierw próbowała z 70C. To nie jest najciaśniejszy model Pour Moi. Kolor jest waniliowy, zresztą zrobiłyśmy dodatkowe zdjęcia, mam nadzieję, że widać? :) Miska ma trzy pionowe cięcia. Dziś jeden stożek mierzył i wyglądał fajnie. Na kroplach też fajnie wygląda.
Lapinee- dla Ciebie obwód będzie za luźny, a ten model póki co jest szyty od 70.
Rysiu- nie będzie innych spodni. Jeśli te mają jakąś taką wadę, że nic się z tym nie da zrobić, to odeślij całość. Bo nawet po reklamacji nie otrzymam nowego egzemplarza. Mogłabym dostać zdjęcia tej wady zanim odeślesz?
Co do góry to idę do Ciebie do szuflady oglądać.
A effuniaki będą. Póki co cielisty, bo potrzebny. A potem to się zobaczy.
www.onlyher.pl
Wysłałam zdjęcia, na których nie wiem czy coś widać :/
ok, to zamawiam 70C :) na moim stożku kroplowym (jak się okazało ostatnio w wątku o kształtach) może będzie ok. Cięcia pionowe są super.
nie dyskutuj z idiotą.
Przypomniałam sobie właśnie o tym że za miesiąc wyjeżdżam a nie mam kostiumu:D Jaki będzie dobry rozmiar z Pour Moi? Azure?i czy ma w ogóle szanse leżeć na mnie jakoś normalnie?Jak uważasz?
Sprzedam La Senze 32FF rouched ribbon:)
Kontakt: patka.z@wp.pl
Mam pytanie ogólnej natury - czy odpowiedzi na zapytania dotyczące konkretnego modelu pojawiają się tylko tu? Wysłałm przez formularz sklepowy i cisza...
:)
m.smol1(małpa)wp.pl
32G/FF
vanilko - wg mnie azure daje radę do 70F. A potem już ma problemy z podtrzymaniem. Jeśli ma służyć do czegoś innego niż tylko "wyglądania", to nie bardzo....
Sybla1- odpowiadam na każde zapytanie, gdziekolwiek się nie pojawi. Nie wiem z jakiego maila przychodzą zapytania od Ciebie, toteż nie mogę sprawdzić kiedy odpowiedziałam, ale często odpowiedzi sklepowe lądują w spamie. Sprawdź czy tam moja odpowiedź się nie zawieruszyła. Jeśli nie ma, napisz tu albo na mój adres jeszcze raz.
www.onlyher.pl
W spamie też nie ma, kurczę, ja to mam jakiegoś pecha ostatnio albo niewidzialna jestem 0_0, pisałam do kilku różnych sklepów z różnym asortymentem i zero odpowiedzi. Żeby było ciekawiej, z różnych komputerów i również z konta siostry...
No nic, to jeszcze raz tu :)
Pytanko o Pour Moi Tapestry - jak on wypada rozmiarówkowo w porównaniu do maskaradek? (Fauve w tym kroju nie mierzyłam, więc nie ma jak porównać)
Z maskaradowych halfów noszę 32G zwykle, z wkładką po mniejszej stronie. A jak 32FF, to z bułką po większej, uroki asymetrii. Dodam, że na 72 ścisło pod biustem obwody 32 zwykle mi najbardziej pasują, mało ściśliwa jestem. Czy Tapestry jest bardzo ścisły?
tyle pytań, bo mam ochotę zakupić i zminimalizować ryzyko nietrafienia :)
m.smol1(małpa)wp.pl
32G/FF
Sybla - ten stanik jest normalnomiskowy, więc zależy do której maskaradki porównując, to raczej brałabym na Twoim miejscu 32G. Obwód nie jest duszący, zatem 32 będzie w sam raz.
www.onlyher.pl
Dziękuję za odpowiedź :)
Mam w 32G Minervę, Regency i Georgianę. Pandorę mam 32FF i jednak mała jest, rozglądam się za większą. Aragona mierzyłam 32FF - ok, G za duży.
Z halfów mam jeszcze frejoą Summer też 32G, noszę z wkładką.
Czyli jak zawsze - nie ma innego wyjścia jak spróbować osobiście :)
m.smol1(małpa)wp.pl
32G/FF
Ja myślę, że 32G będzie ok. Chociaż ja akurat wolę wkładkę niż bułę ;)
www.onlyher.pl
"Chociaż ja akurat wolę wkładkę niż bułę ;)"
Ja też :)
m.smol1(małpa)wp.pl
32G/FF
Aguś, wysłałam do Ciebie maila w sprawie Espritów. Żaden nie pasuje. BUU... :( Odsyłam Ci je jutro rano :(. Przymierzyłam chyba z 1500 razów, za każdym razem z nadzieją, że będzie lepiej :(
Mail: tullilaj(at)gazeta.pl
dzisiaj dostałam Tapestry i jest absolutnie piękny na żywo ;)
więc jeżeli jeszcze się wahacie, to zamawiajcie :D
kolor jest taki ani biały, ani kremowy, coś pomiędzy. obwód jest z b. przyjemnej w dotyku siateczki.
psujka -> a jak z grubością usztywnienia Tapestry? np w porównaniu do effuniaków?
Będzie dobry na upały?
nie dyskutuj z idiotą.