www.onlyher.pl
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
poziomkaag
mam pl onyks 70F, napisałam maila 2 minuty temu · Kupię effuniak PL 70f / ... -
niebieskikamyk
up 24 minuty temu · Sprzedam Panache Cleo Francis 28D, ... -
niebieskikamyk
up up up 24 minuty temu · Sprzedam Effuniaka HP Czarny rozmiar ... -
nastarcie
Ja też nigdy nie mam sutków na szwach,myślałam że przyczyną jest konsystencja mojego biustu. Co do dziobowania to odkryłam dziś przy mierzeniu Burgunda, że: -ma on bardziej miękkie fiszbiny ... 35 minut temu · Dziobujące Effuniaki -
jogurtwaniliowy
Tzn? Bo w tytule jest inne i w opisie tez napisałaś, które będą dobre na wymiary" mam masquarade lunkę 30d nie wiem, czy Ci już nie proponowałam, możesz zobaczyć ja ... 43 minuty temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Zombie
Ponownie w górę. Zaznaczam jeszcze raz że nie muszą to być konkretne modele wymienione w tytule. 49 minut temu · Kupię; Effuniak, George i inne -
Alexandriate
La Senza nie aktualna 50 minut temu · M&S Ceriso 30C oraz La ... -
ISZTAR
up 1 godzina, 5 minut temu · 32G, 30GG, 30G sprzedam/zamianie -
sumeia
napisz do mnie na email i jak możesz wyślij zdjęcia perełki. chętnie się na nią wymienię: sumeia@tlen.pl 1 godzina, 6 minut temu · Wymienię effuniaki 75f na 75e -
Yarrowia
bad_cat: Jantar jest wcierką na glikolu i ma wiele fanek :] Tylko z dostępnością średnio... jakie stężenie musi być nie wiem, glikol raczej mniej drażni ale to pewnie kwestia indywidualna. 1 godzina, 11 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

to nie wiem czy mi się sytuacja bardziej komplikuje czy rozjaśnia ;) nie powiem purpurowy żelik też mi się podoba ;] ale wstrzymam się i zobaczę co będziesz miała we wrześniu :)
KUPIĘ Cleo George Yellow 60E
Sprzedam Pour Moi Opulence Gel 30E (fiolet)
W sprawie sprzedaży preferuję kontakt mailowy linnet22@gmail.com
sellenka- niestety, mój portfel nie zniesie takiego obciążenia ;( Poczekam na czarną ;)
s91 małpa o2 kropka pl
Dziś nie wytrzymałam i pojechałam pomierzyć staniki stacjonarnie, dobrze, bo dowiedziałam się, że zamiast 68 mam 63 pod biustem! Najlepiej leży na mnie rozmiar 60E/polskie 60F jednak jak dobrze widzę nie ma nic (!) w tym rozmiarze u Ciebie agugabi :( Pasowała by mi też jakaś ścisła 65 z miseczką DD, ale nie wiem dokładnie co bym chciała, wiem, że ma być miękkie. Mogę się odezwać żeby coś ustalić?
"(..)Codziennie jasne słowa wdychamy jak opium(...)"
Eheh przejrzałam 65DD i też nie bardzo jest z czego wybierać w miękkusach :(
marifiori - możesz spokojnie do mnie zaglądnąć jeśli chodzi i ściśliwość staników od Agu :) mam podobny rozmiar :)
they say watch what you ask for cause you might receive
mój kontakt: magda_k.1986@o2.pl
sierpniowa - czarna to właściwie jedzie do sklepu :)
marifiori - napisz na sklepowego to na bank coś wymyślimy :)
www.onlyher.pl
http://onlyher.blox.pl
Rozmiar (po karmieniu) chyba się już ustabilizował: 68/73 - 84/87
Agu, wczoraj doszły staniki i powiem jedno - śliczne są! Jak na razie zostaje petal, z Constance muszę poważnie się zastanowić, obawiam się, że jest za mały i może być do odsyłki :( Ech, już nie chcę się z nimi rozstawać
medeline - constance do odsyłki. Nie wolno zostawiać staników, które nie leżą idealnie :) Petal jest w porządku :) Powolutku do przodu, udany początek masz już za sobą :)
www.onlyher.pl
Napisałam maila na adres ze strony sklepu. Dotarł?
Witaj Aguś . Zaglądałam do twojego sklepu i zauważyłam taką nieścisłość w opisie Pour Moi? Victoriana Full Cup Bra Ivory - w treści piszesz ze ścisły i dużo miseczkowy a na blogu rozm.70FF rozciąga się do 82 cm ?
Agu, czy na jesień będzie jakiś nowy kolor Esprita? W moim mi się bardzo dobrze chodzi i rozważam zakup czarnej wersji, ale jak będzie jakaś nowa jesienią to poczekam :)
potworku - ano nieścisłość. Poprawimy. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Wuzeciu - esprit ma jeszcze 3 kolory: czyli czarny, czarno-różowy i biały. I niestety tu jego historia się kończy. Nie będzie nowych kolorów :(
www.onlyher.pl
A czy ta czarna ma ciut większe miseczki od wersji czerwonej? Tak mi się wydaje po wymiarach na blogu.. I jest ściślejsza, tak?
wuzeciu - troszenieńkę może i ma, ale raczej nie o rozmiar. Ściślejsza jest, prawda.
www.onlyher.pl
Agu czy mogłabym prosić o pomoc? Do tej pory mam tylko jeden stanik (Freya Arabella), który jak widać po zdjęciach w mojej szufladzie nie leży na mnie do końca dobrze. Chciałam spróbować innego miękusa pour moi? opulence, jednak zastanawiam się czy miałby szansę na mnie leżeć. Mam mętlik w głowie i problem, które fasony dobrze by na mnie leżały. Moje wymiary to 70/84-85 (85 cm mam w drugiej połowie cyklu). Będę wdzięczna za rady. :)
kontakt: zeppelinka_1987@o2.pl
Hipisko - opulencję należy próbować zawsze, to naprawdę świetny model i fajnie wygląda na biuście w każdym rozmiarze. Na Twoim miejscu próbowałabym z 65C, bo to dużomiseczkowiec. Z Twoich zdjęć wnioskuję, że będziesz wyglądać na pewno bardzo fajnie we wszelkich halfach lub plungach, omijałabym pewnie balkoniki z tasiemkami i zamknięte od góry.
www.onlyher.pl
Dziękuję Agu. :) W takim razie zaryzykuję i jutro zamówię u Ciebie opulencję. :)Bardzo bym chciała żeby okazała się na mnie dobra i modelowo i rozmiarowo (widzę, że większy rozmiar to nawet wykupiony).
kontakt: zeppelinka_1987@o2.pl
się chciałam pochwalić, że w naj (obok Pani Moniki z Dopasowanej oraz Kingi z biubiu, co jest zaszczytem) jest kilka słów o mnie. Dziwnie mi i dumna jestem z siebie zarazem. Gdyby ktoś miał ochotę poczytać to wrześniowy numer jest już w kioskach.
Szkoda tylko, że jest błąd, bo przecież jestem agugabi, a nie agubabi :D :D
www.onlyher.pl
bardzo fajny artykuł,Aguś,przyznam po cichu,że aż się wzruszyłam...
Btw Zosia(mama)i Ola(córcia)twierdzą,że gdyby nie moja miedziana(farbowana ofkors)głowa,to spokojnie mogłabym występować w roli Twojej starszej siostry,tak bardzo jesteśmy podobne:)
mantaskosz16@interia.pl
anette - :) chciałabym mieć siostrę, bardzo, bardzo, zwłaszcza starszą :) Bo ja sama na świecie jestem (w sensie rodzeństwa oczywiście). Dlatego fajnie, że mój Krzycztof ma siostrę :)
www.onlyher.pl
Agu skoro mówisz, że Opulencji warto spróbować to chyba się skuszę ;) Jaki rozmiar brać na wymiary 63/68 pod i 82/87 (w zwisie)? Chodzi mi zarówno o fioletowego miękusa jaki i żelka. I jeszcze jedno pytanko, czy ten rabat 10% dla nowych klientów nadal obowiązuje? W jaki sposób się go realizuje?
w końcu udało mi się dorwać artykuł w naj :) bardzo fajnie napisany, może czytelniczki zwrócą uwagę na swoje staniki. Agusia jaka z Ciebie fajna kobietka! Zawsze odbierałam Cię jako bardzo ciepłą osobę i widać to na zdjęciu :)
Agu jak przyszedł do mnie mail, że 'zamówienie jest w trakcie realizacji' to za ile dni mogę się spodziewać przesyłki? Nie niecierpliwię się no ale mam cały jeden dobrze dobrany stanik i zaczyna mnie to irytować ;P
jak pisze że jest w takcie realizacji tzn że Aga właśnie pakuje twoje staniki do wysyłki albo leci na pocztę :)
A tak serio, jak mi tak wyskoczyło, to staniki były wysłane albo tego samego dnia albo następnego, tak ze ekspresowo!!!
linnet brałabym w miękkiej 65D, a w żelku DD. Tyle, że purpurową opulencje zamawiam jedynie na wyraźne życzenie, bo producent wyprzedaje ten model za śmieszne pieniądze na e-bayu. Widziałam też, że rozmiaru 65D już niestety nie ma :( Rabatu dla nowych klientów już niestety nie ma, księgowa mnie za niego ścignęła swego czasu ;)))
strawberry - dziękuję :*
marifiori - wg mnie stanik powinien być u Ciebie najpóźniej w poniedziałek, a może dziś? Pojechał do Ciebie przedwczoraj.
www.onlyher.pl
Czyli de facto w grę wchodzi tylko zamówienie u producenta żelka 65DD? Czy jeżeli się zdecyduję (przez weekend chcę to jeszcze przemyśleć) to napisać do Ciebie maila w sprawie tego zamówienia? Czy jeśli z jakiegoś powodu stanik jednak nie będzie na mnie dobry to czy będę go mogła zwrócić mimo że specjalnie go zamawiałaś? Przepraszam jeśli podobne pytania już się tu pojawiły ale przeszukanie tego wątku jest dość karkołomnym zadaniem.
jeśli się zdecydujesz to napisz do mnie, a zwrócić możesz zawsze, bo to Twoje prawo klienta :)
www.onlyher.pl
Agu, mam pytanie: czy przewidujesz jakieś promocje w dziale kostiumy? Napaliłam się na fiji i liczę, że po sezonie uda mi się nabyć coś okazyjnie.
hop6(małpa)wp.pl
Doszła Bridgette... i nie wiem no. Aguś podeślę Ci zdjęcia zanim wrzucę do szuflady ale brat zabrał mi aparat na wakacje i są cholernie słabej jakości z telefonu :/ W ogóle to jak długo można mieć górkę? Smutno mi bo stanik z bra-swapu też jakoś tak leży nie jak bym chciała :( Pewnie jeszcze nie znajdę kabla żeby je zrzucić. Eh eh to nie jest mój szczęśliwy dzień.
hipku - myślę, że tak, ale po sezonie to jeszcze nie teraz ;)
marifiori - jejcia, a co jest? za mała? Kurde, tak mnie korciło, żeby Ci wysłać dwa do zmierzenia, wiesz? Czekam na foty, albo może mmsem mi wyślij?
www.onlyher.pl