H&M - genialne straplessy dla mało/średniobiuściastych:)
Jesteś na forum Sklepy ze stanikami
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
aniolek
Odżywkę od dołu do góry nakładać, jak makaron wsiakają, przy skórze, to będą sie tłuścić. Yarrowa napisałam maila. 19 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ... -
aniolek
? 23 minuty temu · Kupię tanio majtki do effuniaków34/36 -
mycha72
up 28 minut temu · Kupię Effuniaki CH 75F/75FF HM ... -
lolita180
up 56 minut temu · Sprzedam Panache Porcelain Superbra biały ... -
JeestDobrze
a ja nadal szukam:) Najchetniej tease me 56 minut temu · Kupię Curvy Kate 65FF -
lolita180
up up up 57 minut temu · Sprzedam Gossard Tutti Frutti 38D, ... -
Leah
http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-38-i2101704907.html http://allegro.pl/la-senza-sliczne-szorty-panterkowe-36-i2101704908.html Obczaj sobie te dwie aukcje. Ja kupiłam taki dół, który z powodzeniem robi za komplet do Panterki. :) Różnia się materiałem ... 1 godzina, 1 minuta temu · Effuniak czerwona panterka dół w ... -
aniolek
Ta ostatnia z koła jest, buty na 2 zdjęciu fajne, dlaczego takie nie kuse, wyobrażacie sobie podmuch wiatru... 1 godzina, 5 minut temu · Cegiełki -
Leah
:) 1 godzina, 7 minut temu · Figi LA SENZA ROUCHED RIBBON ... -
pg04
Podzielę się krótko moimi spostrzeżeniami na temat olejowania. Mam ciemne, grube i gęste włosy, układające się w fale. Zachęcona do olejowania zakupiłam kokoska Vatiki. Po półrocznym olejowaniu Vatiką niestety nie ... 1 godzina, 11 minut temu · Pielęgnacja włosów - 0% silikonu, ...

Epokowym odkryciem chciałam się podzielić:)
Kupiłam właśnie bezszwowego, cielistego straplessa za 59,90 w H&M (Park Wola - Warszawa dokładnie).
Na moje wymiary 76 (miarka trzeszczy) / 78 (ścisło) / 94 kupiłam uwaga uwaga 80 D (!). W 75 nie udało mi się zapiąć (i nie jest to przenośnia). Dla porównania noszę Portię teal/lemon 70E (jest lekko przyciasna), Tango II Plunge 70E (i nie jest za ciasne), i Lepel Athena T-shirt bra 75D (i absolutnie nie jest za ciasny, luźniejszy nie mógłby być). A tu w 75 zabrakło mi ze 2 cm, żeby spotkać zapięcia. Dziewczynom o różnicy zbliżonej do mojej, bądź lekko większej, ale za to mniej ściśliwym gorąco polecam:). Rozmiarówka jest o 70A-D do 85A-D (chyba), jeżeli 70 są tak ścisłe jak 80 to spokojnie mogą je nosić dziewczyny z 65 pod.
Ale się cieszę:) w końcu mam stanik pod kiecki bez ramiączek:)
A, w kilku kolorach są te staniki:)
wow, a dasz fotkę? :)
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Muszę pomyśleć - chłop mnie już i tak obśmiewa - jak coś to pod koniec tygodnia.
Coś pośredniego pomiędzy Twoim Debrahansem (?)z katalogu a Porcelanką - w sensie zabudowane bardziej niż ten De...coś tam:), ale podstawek pod piwo nie robi. Zastanawiałam się nawet nad 85, ale było tylko C i było za duże. Gdyby było B to może wzięłabym 85B, bo obwód był chyba lepszy...Ale za takie pieniądze, to stwierdziłam, że biorę i nie czekam co będzie.
I są różne kolory tralala:)
I są też T-shirt Bra z tej samej serii w różnych kolorach (ale nie miałam czasu zmierzyć...)
A w ogóle, to zdarzają się w H&M różne cuda - mam 80C z dawnych czasów, które obwodowo jest jak najbardziej dobre (jest tak ścisłe jak Lepel Athena 75), tylko miska jest nieznacznie za mała (gdyby była D to byłaby dobra)
Gosha, przyjrzałam się jeszcze raz Twojemu Debenhamsowi i ten H&M na mnie leży dokładnie tak jak D. na Tobie. Może jest troszkę mniej ładny (materiał minimalnie za bardzo błyszczący jak dla mnie), ale w końcu to stanik do zadań specjalnych, a nie do zachwytów nad wyglądem...
Niechby H&M trochę podpatrzył u Debenhamsa :)
nie dyskutuj z idiotą.
sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.