Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

H&M - genialne straplessy dla mało/średniobiuściastych:)

• Asica
    Asica · 09-03-10 21:57 · do góry^

Epokowym odkryciem chciałam się podzielić:)
    Kupiłam właśnie bezszwowego, cielistego straplessa za 59,90 w H&M (Park Wola - Warszawa dokładnie).
    Na moje wymiary 76 (miarka trzeszczy) / 78 (ścisło) / 94 kupiłam uwaga uwaga 80 D (!). W 75 nie udało mi się zapiąć (i nie jest to przenośnia). Dla porównania noszę Portię teal/lemon 70E (jest lekko przyciasna), Tango II Plunge 70E (i nie jest za ciasne), i Lepel Athena T-shirt bra 75D (i absolutnie nie jest za ciasny, luźniejszy nie mógłby być). A tu w 75 zabrakło mi ze 2 cm, żeby spotkać zapięcia. Dziewczynom o różnicy zbliżonej do mojej, bądź lekko większej, ale za to mniej ściśliwym gorąco polecam:). Rozmiarówka jest o 70A-D do 85A-D (chyba), jeżeli 70 są tak ścisłe jak 80 to spokojnie mogą je nosić dziewczyny z 65 pod.
    Ale się cieszę:) w końcu mam stanik pod kiecki bez ramiączek:)
    A, w kilku kolorach są te staniki:)

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 09-03-10 22:18 · do góry^

wow, a dasz fotkę? :)

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 09-03-10 22:29 · do góry^

Muszę pomyśleć - chłop mnie już i tak obśmiewa - jak coś to pod koniec tygodnia.
    Coś pośredniego pomiędzy Twoim Debrahansem (?)z katalogu a Porcelanką - w sensie zabudowane bardziej niż ten De...coś tam:), ale podstawek pod piwo nie robi. Zastanawiałam się nawet nad 85, ale było tylko C i było za duże. Gdyby było B to może wzięłabym 85B, bo obwód był chyba lepszy...Ale za takie pieniądze, to stwierdziłam, że biorę i nie czekam co będzie.
    I są różne kolory tralala:)
    I są też T-shirt Bra z tej samej serii w różnych kolorach (ale nie miałam czasu zmierzyć...)
    A w ogóle, to zdarzają się w H&M różne cuda - mam 80C z dawnych czasów, które obwodowo jest jak najbardziej dobre (jest tak ścisłe jak Lepel Athena 75), tylko miska jest nieznacznie za mała (gdyby była D to byłaby dobra)

Odpowiedz»
  • Asica
    Asica · 09-03-10 22:56 · do góry^

Gosha, przyjrzałam się jeszcze raz Twojemu Debenhamsowi i ten H&M na mnie leży dokładnie tak jak D. na Tobie. Może jest troszkę mniej ładny (materiał minimalnie za bardzo błyszczący jak dla mnie), ale w końcu to stanik do zadań specjalnych, a nie do zachwytów nad wyglądem...

Odpowiedz»
  • gosha
    gosha · 10-03-10 09:05 · do góry^

Niechby H&M trochę podpatrzył u Debenhamsa :)

nie dyskutuj z idiotą.
    sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Odpowiedz»