Pytania od użytkowniczek
Jesteś na forum Uwagi o Balkonetce
Wróć na wszystkie fora »
Najnowsze wypowiedzi:
-
beata1978
A ja nie :P To był mój błąd, więc taka jest kolej rzeczy. Stanika nie ma na fakturze i nie została za niego pobrana kasa. Po złożeniu zamówienia Leia wysłała ... 0 minut temu · zamówienie Leia - dotarło -
aniolek
Fajna spódnica, może być z półkoła lub wycinka z zakładkami u góry, tylko nie taka kusa, bo psuje cały efekt, do kolanka, jak taki grubszy materiał, to szew z tyłu ... 1 minuta temu · Cegiełki -
simeri
up 1 minuta temu · wymienię figi Masquerade Minuet czarne ... -
Zombie
Ja mam zamiar zostawić trochę tych moich biednych pieniędzy w sklepie internetowym, ale póki co czekam aż Agugabi odpisze mi na maila. Piszę to tutaj, bo może Pani Aga zaważy ... 2 minuty temu · onlyher II - internetowy i ... -
kasienka
Zmiana sposoby wysyłki - paczka pocztowa zamiast kuriera. Nie będę miała możliwości kontaktu z moim kontraktowym kurierem :/ 9 minut temu · (S) Masquerade Pandora czarna 32d ... -
beata1978
nr 29 nieaktualne 10 minut temu · porządki w szafie rozm 40-42 ... -
happiness
UWAGA UWAGA! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie:) Jeśli zrobisz zakupy w sklepie OnlyHer we Wrocławiu, Zabrzu lub internetowo na kwotę minimum 150 zł masz szansę wylosować jedną z dwóch ... 26 minut temu · onlyher II - internetowy i ... -
martine
@asia, już odpisuję ;) @aniolek, jak uszyjesz to się pochwal! :D Mnie chodzi mniej więcej o coś takiego: http://pokazywarka.pl/w4wyqs/ Wiem, że są jakieś różnice między krojami, ale nie ... 28 minut temu · Cegiełki -
Hipiska
Up. :) 33 minuty temu · Tanio sprzedam Cleo Lucy 30d ... -
cztery
Moje są nowe z metką. 34 minuty temu · wymienię 10 na 8: szorty ...

To ja też tutaj wkleję link:
znalazłam zdjęcie aktorki Moniki Jarosińskiej, która na ramówce Polsatu zaprezentowała się w takim oto pseudo- gorsecie: http://idolo.pl/i/galeria/164/4/s2_58020.jpg, http://www.zeberka.pl/img/b/654.jpg. Myślę, że dobrze byłoby coś takiego pokazać, szczególnie po ostatniej notce z gorsetem Kasi Cichopek, jak nie należy tej części ubioru zakładać.
Jestem 200% kobietą- 100% aniołka i 100% diabełka :)
A ja mam takie pytanie:D Ostatnio jest plaga zmiany nicków na balkonetce- niech se zmieniają, tylko że przez to powstał pewien problem, a mianowicie gdy w starszych pozycjach w katalogu ktoś próbuje wejść na profil takiej użytkowniczki (bo się np. wypowiedziała pod czyimś stanikiem), wyświetla się informacja że podana strona nie istnieje... od drugiej strony to działa, a mianowicie gdy wchodzi się przez nowego nicka to w szufladzie tej osoby są wszystkie staniki... i stąd moje pytanie da się to jakoś naprawić? Dobrze by było, gdyby po zmianie nicka wszystkie wypowiedzi danej osoby również miały tą nową nazwę, a jeżeli to niemożliwe to nie da się zrobić jakiegoś przekierowania na nowy adres? Nie wiem czy dostatecznie jasno to napisałam, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi:D
Rysia, jesli doswiadczyłaś czegoś takiego, to prawdopodobnie było to związane z cachem, czyli mechanizmem, który przyspiesza ładowanie się podstron Balkonetki korzystając z zapamiętanych fragmentów strony. Nick został zmieniony, ale np. na liście komentarzy czy staników pojawia się jeszcze stary adres.
Ten problem powinien rozwiązać się automatycznie w ciągu 2-3 dni (cache sam się odświeża), ale jeśli zauważysz jeszcze raz, że wciąż kliknięcie w jakąś użytkowniczkę wyrzuca Błąd z Kotem:), to proszę, podaj mi adres do podstrony gdzie jest taki niedziałający link. Będę wdzięczna za takie info na mejla: mauzonka@gazeta.pl
A tymczasem śmigam zmieniać dalsze nicki (co Was wzięło na to tak nagle, no? ;-)
http://gryziemy.net
efekt nakręcającej się spirali paranoi xD
pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!
Bardzo Ważne a propos próśb o usuwanie kont, zmianę nicka czy ine sprawy związane z administracją kontem: wysyłajcie do mnie takie prośby z adresu email, który REJESTROWAŁYŚCie na Balkonetce. WYkonując takie czynności muszę mieć 100% gwarancji, że osoba, która prosi to dokłądnie ta osoba, która korzysta z Balko pod danym nickiem, a tożsamość adresu e-mail to jedyny sposób weryfikacji tego.
mauzonko ---> a jak już Cię "dorwałam", to mogłabyś usunąć te moje 2 posty? Nie lubię bałaganu
http://balkonetka.pl/forum/bra-swap/2010/2/22/sprzedam-panache-laurel-30g/1
http://balkonetka.pl/forum/bra-swap/2010/2/23/sprzedam-panache-laurel-32ff/1
Wysyłałam kiedyś prośby na maila, ale nie dotarły :/
mauzonka ---> ja się rejestrowałam z adresu na o2 i pamiętam, że były problemy z dostarczeniem maili z o2 :/ Dlatego wysłałam prośbę z konta sunako9@gmail.com
Sunako, nie mogę teraz tych postów usunąć z technicznych powodów, mam mini-awarię w panelu admina z wątkiem Bra Swap:((
A tego nicka Ci w takim razie zmienię, jak już tu się pochwaliłaś, że to TEN email:)
a ja nawet nie zauważyłam, że już zmieniony:)
ślicznie dziękuje i przepraszam za kłopot
http://tiliqua.pl/
To może dla bezpieczeństwa za tydzień się poprzyglądam, bo nie wiem kiedy dana użytkowniczka zmieniła nicka i jeżeli dalej będzie ten sam problem- to dam znać:)
e tam z mailami świrować nie będę ;) Byleby się nie pokazywał mój profil po wklepaniu poprzedniego nicka w Google ;) Tzn pokazuje się, ale jak się kliknie to można zobaczyć tylko ślicznego kiciusia ;))) i o to chodziło ;)
A ja mam pytanie, nie ciekawi was czasami jaki rozmiar stanika nosiła jakaś użytkowniczka przed tym prawidłowym?
Bo ja czasami się zastanawiam i pomyślałam, że może by zrobić dodatkowe 2 pola w profilu 'stary rozmiar' i 'nowy rozmiar' czy coś w tym stylu?
Kontakt: m_artyn_a@op.pl
stary rozmiar to jeszcze rozumiem i uważam za świetny pomysł, ale nowy rozmiar t musiałaby być jakaś gigant tabela, u mnie w szufladzie, lepiej lub gorzej dobranych (ale na tyle, że nie marzę obsesyjnie o sprzedaży) jest 32D, 34D, 34DD, 32E, 34E, 30F no i 80C. No i bądź u człowieku mądry - średnia wychodzi 33DD :D
Ja proponuje żeby można było wpisywać wymiary przy każdym staniku. przez to że są przypisane do osoby a nie stanika są dezinformujące, bo albo ktoś zmieni dane i stare opisy/zdjęcia się nie zgadzają albo ktoś nie zmieni i nowe się nie zgadzają. poza tym wymiary się zmieniają wraz z cyklem, więc ten sam stanik inaczej będzie leżeć w górce a inaczej w dołku. można to pisać w opisie, fakt, ale komu się chce przeglądać szufladę i zmieniać/dopisywać wymiary. a jeśli trzeba dopisywać to po co są w profilu?
Fajnie by było gdyby licznik stron na bra swapie był na dole, bo większość osób przegląda strony od góry do dołu a nie odwrotnie. ;)
sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
simeri maupa o2 kropka pl
Dokładnie to samo mnie denerwuje, przeglądam sobie forum i muszę przejeżdżać na górę, żeby włączyć następną stronę. :P
Kontakt: m_artyn_a@op.pl
Donegal - mnie też to wkurza, albo trzeba myszką przewijać, albo szukać Fn+Home, w obu przypadkach to opóźnia oglądanie.;p
ADRES anydalla malpa gmail kropka com
jak klikam na stanik z mojej szuflady (chodzi o Freya Zeta 34dd) wyswietla się błąd serwera, ktoś wie czemu? w żadnym innym nic takiego sie nie dzieje.
możesz mieć coś źle wpisane w nazwie. Ja kiedyś źle wpisałam nazwę to też tak miałam, ba zablokowała się wtedy cała strona w katalogu balkonetki
nie mam nic źle wpisane. Mogłabyś zajrzeć w moją szufladę czy tobie się otwiera? Wpisałam ten stanik dość dawno a potem nie zaglądałam, teraz już się nie otwiera :(
Beautygosiek - ja sprawdziłam Twoją Zetę i mi sie również pokazuje błąd serwera.
otwiera się od "migracji".
no właśnie temten też mi się otwiera, nie wiem czemu poprzedni nie, nic w nim nie ruszałam od wieków, a jak wstawiłam to wszystkie komentarze widziałam. Nie wiem co jest grane
Ciągle dzieje się to samo ( może inaczej- error się dzieje) po zmianie nicka o czym pisałam kilka postów wcześniej... do przypomnienia o sprawie natchnęła mnie Alladyna, której nowego nicka będę musiała wbić sobie do głowy, bo nie umiem się przestawić, tak samo jak z nickiem Sunako i kilku innych użytkowniczek...
Czy mozna by bylo zmienic przegladanie stron w katalogu? "Przeklikiwanie" sie przez kilkanascie albo i kilkadziesiat stron po to zeby zobaczyc konkretny model jest bardzo uciazliwe.
A ja mam inne pytanie- nie wiem, czy mi się chwilowo coś z kompem dzieje, ale nie widze w ogóle zdjęc w katalogu.... Celowe działanie? Jak to obejsc?
Ja też nie widzę - więc to chyba nie problem z komputerem.
ochanomizu@gazeta.pl
i ja również. :(
pajeczyna1903 małpa wp pl
mam ten sam problem :(
Pokaż życiu, że je lubisz. Pokaż, że umiesz je kochać :)
mara_m @ wp.pl
Ja też nie widzę ale tylko kilku ostatnich
Kontakt jzabro maupa wp.pl
By się przydało gdzies podczepić "info od admina" np. o tym, że portal będzie działał gorzej niż zwykle.....
Nie dziwi mnie to. Nie dziwi...
michalinka.zofia na gmail.com
Chętnie kupię czarnego effuniaka ok. 65FF(G?).
To ja też mam pytanie odnośnie do tego pop upa który się ostatnio pojawił. Dla mnie, jako osoby korzystającej bardzo często z przeglądarki w telefonie, jest on bardzo upierdliwy. Czy można zrobić z nim coś aby nie wyskakiwał na stronie forum i katalogu? Na głównej niech sobie wyskakuje, i tak nie wchodzę na nią z kom, ale wieczorami zaglądam na forum i muszę najpierw zamknąć to okienko i przeładować stronę (zabiera mój czas i pewnie zżera pakiety).
KUPIĘ Cleo George Yellow 60E
Sprzedam Pour Moi Opulence Gel 30E (fiolet)
W sprawie sprzedaży preferuję kontakt mailowy linnet22@gmail.com