Recenzujemy staniki, bo wiemy, że dobrze dobrane czynią cuda!

Pytania od użytkowniczek

• white_star
    white_star · 15-04-10 16:58 · do góry^

To ja też tutaj wkleję link:
    znalazłam zdjęcie aktorki Moniki Jarosińskiej, która na ramówce Polsatu zaprezentowała się w takim oto pseudo- gorsecie: http://idolo.pl/i/galeria/164/4/s2_58020.jpg, http://www.zeberka.pl/img/b/654.jpg. Myślę, że dobrze byłoby coś takiego pokazać, szczególnie po ostatniej notce z gorsetem Kasi Cichopek, jak nie należy tej części ubioru zakładać.

Jestem 200% kobietą- 100% aniołka i 100% diabełka :)

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 07-06-10 20:42 · do góry^

A ja mam takie pytanie:D Ostatnio jest plaga zmiany nicków na balkonetce- niech se zmieniają, tylko że przez to powstał pewien problem, a mianowicie gdy w starszych pozycjach w katalogu ktoś próbuje wejść na profil takiej użytkowniczki (bo się np. wypowiedziała pod czyimś stanikiem), wyświetla się informacja że podana strona nie istnieje... od drugiej strony to działa, a mianowicie gdy wchodzi się przez nowego nicka to w szufladzie tej osoby są wszystkie staniki... i stąd moje pytanie da się to jakoś naprawić? Dobrze by było, gdyby po zmianie nicka wszystkie wypowiedzi danej osoby również miały tą nową nazwę, a jeżeli to niemożliwe to nie da się zrobić jakiegoś przekierowania na nowy adres? Nie wiem czy dostatecznie jasno to napisałam, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi:D

Odpowiedz»
  • mauzonka
    mauzonka · 08-06-10 00:17 · do góry^

Rysia, jesli doswiadczyłaś czegoś takiego, to prawdopodobnie było to związane z cachem, czyli mechanizmem, który przyspiesza ładowanie się podstron Balkonetki korzystając z zapamiętanych fragmentów strony. Nick został zmieniony, ale np. na liście komentarzy czy staników pojawia się jeszcze stary adres.

Ten problem powinien rozwiązać się automatycznie w ciągu 2-3 dni (cache sam się odświeża), ale jeśli zauważysz jeszcze raz, że wciąż kliknięcie w jakąś użytkowniczkę wyrzuca Błąd z Kotem:), to proszę, podaj mi adres do podstrony gdzie jest taki niedziałający link. Będę wdzięczna za takie info na mejla: mauzonka@gazeta.pl

A tymczasem śmigam zmieniać dalsze nicki (co Was wzięło na to tak nagle, no? ;-)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 08-06-10 00:23 · do góry^

efekt nakręcającej się spirali paranoi xD

pisze się "dekolT" - NIE "dekolD" !!!!!

Odpowiedz»
  • mauzonka
    mauzonka · 08-06-10 00:26 · do góry^

Bardzo Ważne a propos próśb o usuwanie kont, zmianę nicka czy ine sprawy związane z administracją kontem: wysyłajcie do mnie takie prośby z adresu email, który REJESTROWAŁYŚCie na Balkonetce. WYkonując takie czynności muszę mieć 100% gwarancji, że osoba, która prosi to dokłądnie ta osoba, która korzysta z Balko pod danym nickiem, a tożsamość adresu e-mail to jedyny sposób weryfikacji tego.

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 08-06-10 00:27 · do góry^

mauzonko ---> a jak już Cię "dorwałam", to mogłabyś usunąć te moje 2 posty? Nie lubię bałaganu
    http://balkonetka.pl/forum/bra-swap/2010/2/22/sprzedam-panache-laurel-30g/1
    http://balkonetka.pl/forum/bra-swap/2010/2/23/sprzedam-panache-laurel-32ff/1
    Wysyłałam kiedyś prośby na maila, ale nie dotarły :/

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 08-06-10 00:28 · do góry^

mauzonka ---> ja się rejestrowałam z adresu na o2 i pamiętam, że były problemy z dostarczeniem maili z o2 :/ Dlatego wysłałam prośbę z konta sunako9@gmail.com

Odpowiedz»
  • mauzonka
    mauzonka · 08-06-10 00:34 · do góry^

Sunako, nie mogę teraz tych postów usunąć z technicznych powodów, mam mini-awarię w panelu admina z wątkiem Bra Swap:((

A tego nicka Ci w takim razie zmienię, jak już tu się pochwaliłaś, że to TEN email:)

Odpowiedz»
  • tiliqua
    tiliqua · 08-06-10 08:33 · do góry^

a ja nawet nie zauważyłam, że już zmieniony:)
    ślicznie dziękuje i przepraszam za kłopot

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 08-06-10 16:45 · do góry^

To może dla bezpieczeństwa za tydzień się poprzyglądam, bo nie wiem kiedy dana użytkowniczka zmieniła nicka i jeżeli dalej będzie ten sam problem- to dam znać:)

Odpowiedz»
  • Sunachan
    Sunachan · 08-06-10 19:11 · do góry^

e tam z mailami świrować nie będę ;) Byleby się nie pokazywał mój profil po wklepaniu poprzedniego nicka w Google ;) Tzn pokazuje się, ale jak się kliknie to można zobaczyć tylko ślicznego kiciusia ;))) i o to chodziło ;)

Odpowiedz»
  • Donegal
    Donegal · 24-06-10 11:37 · do góry^

A ja mam pytanie, nie ciekawi was czasami jaki rozmiar stanika nosiła jakaś użytkowniczka przed tym prawidłowym?
    Bo ja czasami się zastanawiam i pomyślałam, że może by zrobić dodatkowe 2 pola w profilu 'stary rozmiar' i 'nowy rozmiar' czy coś w tym stylu?

Odpowiedz»
  • ZamiraDrakasha
    ZamiraDrakasha · 12-07-10 21:29 · do góry^

stary rozmiar to jeszcze rozumiem i uważam za świetny pomysł, ale nowy rozmiar t musiałaby być jakaś gigant tabela, u mnie w szufladzie, lepiej lub gorzej dobranych (ale na tyle, że nie marzę obsesyjnie o sprzedaży) jest 32D, 34D, 34DD, 32E, 34E, 30F no i 80C. No i bądź u człowieku mądry - średnia wychodzi 33DD :D

Odpowiedz»
  • simeri
    simeri · 13-07-10 21:13 · do góry^

Ja proponuje żeby można było wpisywać wymiary przy każdym staniku. przez to że są przypisane do osoby a nie stanika są dezinformujące, bo albo ktoś zmieni dane i stare opisy/zdjęcia się nie zgadzają albo ktoś nie zmieni i nowe się nie zgadzają. poza tym wymiary się zmieniają wraz z cyklem, więc ten sam stanik inaczej będzie leżeć w górce a inaczej w dołku. można to pisać w opisie, fakt, ale komu się chce przeglądać szufladę i zmieniać/dopisywać wymiary. a jeśli trzeba dopisywać to po co są w profilu?

Fajnie by było gdyby licznik stron na bra swapie był na dole, bo większość osób przegląda strony od góry do dołu a nie odwrotnie. ;)

sprzedam: Freya Angel Island 30D+XS, Masquerade Capella 28dd
    kupię: cielisty usztywniany stanik 30d/ Eff 70a/70b/75aa!
    simeri maupa o2 kropka pl

Odpowiedz»
  • Donegal
    Donegal · 22-07-10 19:11 · do góry^

Dokładnie to samo mnie denerwuje, przeglądam sobie forum i muszę przejeżdżać na górę, żeby włączyć następną stronę. :P

Odpowiedz»
  • Anydalla
    Anydalla · 22-07-10 19:24 · do góry^

Donegal - mnie też to wkurza, albo trzeba myszką przewijać, albo szukać Fn+Home, w obu przypadkach to opóźnia oglądanie.;p

ADRES anydalla malpa gmail kropka com

Odpowiedz»
  • beautygosiek
    beautygosiek · 15-10-10 19:58 · do góry^

jak klikam na stanik z mojej szuflady (chodzi o Freya Zeta 34dd) wyswietla się błąd serwera, ktoś wie czemu? w żadnym innym nic takiego sie nie dzieje.

Odpowiedz»
  • strawberry_field
    strawberry_field · 15-10-10 23:34 · do góry^

możesz mieć coś źle wpisane w nazwie. Ja kiedyś źle wpisałam nazwę to też tak miałam, ba zablokowała się wtedy cała strona w katalogu balkonetki

Odpowiedz»
  • beautygosiek
    beautygosiek · 16-10-10 10:54 · do góry^

nie mam nic źle wpisane. Mogłabyś zajrzeć w moją szufladę czy tobie się otwiera? Wpisałam ten stanik dość dawno a potem nie zaglądałam, teraz już się nie otwiera :(

Odpowiedz»
  • Gagatek
    Gagatek · 17-10-10 09:13 · do góry^

Beautygosiek - ja sprawdziłam Twoją Zetę i mi sie również pokazuje błąd serwera.
    otwiera się od "migracji".

Odpowiedz»
  • beautygosiek
    beautygosiek · 17-10-10 09:15 · do góry^

no właśnie temten też mi się otwiera, nie wiem czemu poprzedni nie, nic w nim nie ruszałam od wieków, a jak wstawiłam to wszystkie komentarze widziałam. Nie wiem co jest grane

Odpowiedz»
  • rysia_zdzisia
    rysia_zdzisia · 03-02-11 21:41 · do góry^

Ciągle dzieje się to samo ( może inaczej- error się dzieje) po zmianie nicka o czym pisałam kilka postów wcześniej... do przypomnienia o sprawie natchnęła mnie Alladyna, której nowego nicka będę musiała wbić sobie do głowy, bo nie umiem się przestawić, tak samo jak z nickiem Sunako i kilku innych użytkowniczek...

Odpowiedz»
  • maskaradka
    maskaradka · 13-02-11 23:08 · do góry^

Czy mozna by bylo zmienic przegladanie stron w katalogu? "Przeklikiwanie" sie przez kilkanascie albo i kilkadziesiat stron po to zeby zobaczyc konkretny model jest bardzo uciazliwe.

Odpowiedz»
  • Rudi
    Rudi · 16-02-11 21:21 · do góry^

A ja mam inne pytanie- nie wiem, czy mi się chwilowo coś z kompem dzieje, ale nie widze w ogóle zdjęc w katalogu.... Celowe działanie? Jak to obejsc?

Odpowiedz»
  • Ochanomizu
    Ochanomizu · 16-02-11 21:28 · do góry^

Ja też nie widzę - więc to chyba nie problem z komputerem.

Odpowiedz»
  • pajeczyna1903
    pajeczyna1903 · 16-02-11 21:41 · do góry^

i ja również. :(

pajeczyna1903 małpa wp pl

Odpowiedz»
  • marzka
    marzka · 16-02-11 22:10 · do góry^

mam ten sam problem :(

Pokaż życiu, że je lubisz. Pokaż, że umiesz je kochać :)
    mara_m @ wp.pl

Odpowiedz»
  • pg04
    pg04 · 16-02-11 22:33 · do góry^

Ja też nie widzę ale tylko kilku ostatnich

Kontakt jzabro maupa wp.pl

Odpowiedz»
  • zoe_lin
    zoe_lin · 16-02-11 23:45 · do góry^

By się przydało gdzies podczepić "info od admina" np. o tym, że portal będzie działał gorzej niż zwykle.....
    Nie dziwi mnie to. Nie dziwi...

michalinka.zofia na gmail.com
    Chętnie kupię czarnego effuniaka ok. 65FF(G?).

Odpowiedz»
  • linnet
    linnet · 25-03-11 14:01 · do góry^

To ja też mam pytanie odnośnie do tego pop upa który się ostatnio pojawił. Dla mnie, jako osoby korzystającej bardzo często z przeglądarki w telefonie, jest on bardzo upierdliwy. Czy można zrobić z nim coś aby nie wyskakiwał na stronie forum i katalogu? Na głównej niech sobie wyskakuje, i tak nie wchodzę na nią z kom, ale wieczorami zaglądam na forum i muszę najpierw zamknąć to okienko i przeładować stronę (zabiera mój czas i pewnie zżera pakiety).

KUPIĘ Cleo George Yellow 60E
    Sprzedam Pour Moi Opulence Gel 30E (fiolet)

W sprawie sprzedaży preferuję kontakt mailowy linnet22@gmail.com

Odpowiedz»